Tim Cook ditangtoskeun pikeun merangan kabocoran

Di Apple aranjeunna hoyong nempatkeun kamungkinan impediment maksimal kana kabocoran. Dina hal ieu, pernyataan anu bocor online sareng diterbitkeun ku média sapertos 9To5Mac nunjukkeun yén Perang Apple ngalawan jalma anu bocor inpormasi sénsitip karek ngamimitian.

Dina pengertian ieu, pernyataan anu dikirim ka sadaya pagawé Apple jelas sareng langsung. Numutkeun kana pernyataan ieu, Apple ngalakukeun sadayana anu mungkin pikeun ngaidentipikasi jalma ieu sareng mastikeun yén "Jalma anu ngabocorkeun inpormasi rahasia henteu wilujeng sumping di perusahaan."

Perang anu rumit tapi aranjeunna bakal nganggo sadaya sumber daya

Anu aranjeunna nyarios sareng pernyataan anu dikirim ka padamel nyaéta aranjeunna gaduh padamelan sesah pikeun ngatur tapi henteu mustahil. Apple gaduh kapasitas kauangan sareng logistik anu cekap pikeun ngudag kamungkinan kabocoran ieu sareng nalika leres yén éta tiasa janten perang anu sesah pikeun diatur, aranjeunna bakal ngagunakeun sadaya sumber daya anu diperyogikeun pikeun diperjuangkeun.

Masak, nyarios hanjelu tina sababaraha pagawé pikeun ningali yén rasiah diprioritaskeun tapi hal-hal tungtungna kabocoran diantara pagawé. Di sisi anu sanésna, anjeunna ogé nyatakeun yén hanjelu ieu sami sareng anu anjeunna raoskeun nalika ningali hal anu dirahasiakeun rahasia ... Anjeunna mastikeun dina pernyataan yén anjeunna ngagunakeun sadaya alat anu aya dina panangan aranjeunna pikeun ngaidentipikasi jalma anu nyaring data ieu sareng dipungkas ku hatur nuhun kana usaha anu dilakukeun pikeun ngalestarikeun inpormasi ieu sareng di luhur sadayana nyiptakeun produk sapertos anu bakal diluncurkeun Jumaah salajengna, 24 Séptémber, di panjuru dunya.

Kamungkinan milarian panyawat di perusahaan bakal teras janten tujuan anu jelas perusahaan dina taun-taun ka payun, bakal sesah pikeun ngeureunkeunana tapi Cook jelas yén aranjeunna bakal tetep ngirangan perang ngalawan kabocoran ieu. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.