Tim Cook parantos ngasilkeun langkung ti $ 100 juta taun ayeuna

Upami urang mupus dua bulan terakhir taun kamari, urang tiasa nganggap yén Apple sakali deui ngalaman taun anu saé, kumargi dua bulan terakhir ieu janten nyeri sirah anu hébat pikeun Tim Cook sareng sadaya timna, kumargi aranjeunna parantos kaluar tina kasulitan kasulitan dugi ka réngsé ku masalah batréna anu nyababkeun seueur ngobrol.

Tapi sanaos kitu, Apple ngagaduhan taun anu saé sacara ékonomis, sareng teu anéh, manajer luhur na parantos diganjar pikeun éta. Sacara logika, anu parantos ngasupan artos paling seueur nyaéta Tim Cook, anu parantos nyandak langkung ti 100 juta dolar, khususna 102 juta.

Upami urang ngarecah éta 102 juta, urang tingali kumaha gaji Tim Cook salaku kapala Apple parantos 3.06 juta dolar bari jumlah hasilna 89,2 juta dolar.

Tim Cook parantos janten salah sahiji jalma anu paling penting di dunya, kusabab jabatanana sareng sabab anjeunna kapala perusahaan anu gaduh valuasi pasar saham anu pangluhurna di dunya, janten anjeunna ngagaduhan tim kaamanan anu di pembuanganna. Sapanjang 2017 éta gaduh biaya $ 224.216. Anjeun ogé ngumbara nganggo pesawat pribadi, anu ogé anjeun tiasa anggo pikeun perjalanan pribadi, perjalanan pribadi anu ngagaduhan biaya 93.109 dolar.

Leungeun katuhu Tim Cook di Apple: Luca Maestrai, Dan Riccio, Brucee Sewell sareng Angela Ahrendts nampi bonus masing-masing $ 3.11 juta, anu ngagaduhan gaji sareng kalebet pilihan saham aranjeunna masing-masing kéngingkeun sakitar $ 24,2 juta.

Dina laporan pangénggalna anu diterbitkeun ku Apple, jumlah anu ditampi henteu dikedalkeun Kapala desainer, Jony Ive, anu parantos damel dua taun terakhir dina proyék Apple Park, markas anyar Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.