TinyUmbrella ayeuna pulih SHSH tina alat anjeun

Payung leutik

TinyUmbrella teraskeun sareng tingkat apdet anu saé sareng sakali deui notcom parantos ngaluncurkeun béta kalayan paningkatan, perbaikan bug sareng kabaruan anu penting: ayeuna tiasa nyandak SHSH tina alat anjeun, sanaos Apple henteu acan tandatangan deui. Upami anjeun hoyong terang kumaha aplikasi ieu jalan sareng kumaha anjeun tiasa kéngingkeun SHSHs ieu, tingali di handap. 

TinyUmbrella-SHSH

Versi anyar TinyUmbrella ieu, anu ayeuna anjeun tiasa ngaunduh ti anjeun ramatloka resmi, sanés ngan ukur nyandak SHSH tina vérsi anu ayeuna ditandatanganan ku Apple, tapi éta ogé tiasa nyandak éta tina alat éta nyalira upami Apple henteu acan asup kana vérsi éta. Ieu salami anjeun nyumponan sarat anu tangtu:

  • Alat nu cocog (A7 sareng A8):
    • iPhone 5S
    • iPad Air
    • iPad Mini 2 (Rétina)
    • iPad Mini 3 (Rétina)
    • iPhone 6
    • iPhone 6 plus
    • iPad Air 2
  • Jailbreak parantos dilakukeun (ngan ukur aya dugi ka ios 8.1.2)
  • Boga paket "Apple File Conduit 2" dipasang ti Cydia

Upami anjeun henteu ngagaduhan alat di luhur, anjeun kedah ngantosan iH8sn0w pikeun ngapdet iFaith. Upami anjeun nyumponan saratna, sambungkeun alat anjeun ngalangkungan USB kana komputer. Pilih alat anjeun dina kolom kénca teras pencét katuhu. Teras pilih pilihan "Fetch SHSH on device". TinyUmbrella bakal nampi tanda tangan ieu tina alat anjeun sareng nyimpen kana komputer. Sésana SHSH pulih aranjeunna sacara otomatis tanpa kedah ngalakukeun nanaon, sambung waé alat anjeun.

Sareng kanggo naon ieu sadayana? Nya ayeuna teu nanaon, tapi seueur gerakan anu ngalaksanakeun hal ieu, janten katingali pisan yén bakal aya cara anyar pikeun tiasa masang firmware anu dipikahoyong dina alat kami, henteu paduli naha Apple asup atanapi henteu. Kanggo ayeuna, hiji-hijina hal anu urang tiasa laksanakeun nyaéta malikeun SHSH urang sareng jaga supaya disimpen ogé nalika éta tiasa manpaat pikeun urang. Kami bakal terus ngawartosan anjeun ngeunaan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.