Naha App Store kaleungitan kualitas?

toko aplikasi

Éta henteu rahasia yén Apple ngalalaworakeun detail anu henteu pernah kabur sateuacanna, sababaraha bug atanapi kinerja anu ios diseret ku iOS saprak parobahan anu hébat anu dilakukeun ku iOS 7 sigana henteu jauh tina direngsekeun saatos pembaruan. Tapi dinten ayeuna masalah anu urang pikahariwangeun mangrupikeun salah sahiji andalan OS Apple, titik kontrol pikeun anu hoyong, ti luar, ngajantenkeun iDevices kami janten unsur anu langkung saé, Dinten ieu kami nganalisis App Store anu urang gaduh.

Dinten ieu kuring hoyong ngalakukeun analisis sakedik ngeunaan kumaha, tina sudut pandang kuring, App Store parantos kaleungitan kualitas mangtaun-taun. Sanaos leres, sakumaha anu kami ngumumkeun di dieu, App Store ngahasilkeun langkung seueur penghasilan sareng nyayogikeun padamelan langkung seueur tibatan Hollywood, tina sudut pandang kuring, éta panginten ayeuna nalika nawiskeun kirang kualitas dina aspék sanés.

Bagian kasuksésan, panginten henteu seueur ...

Ngotéktak sareng mendakan hal-hal anu anyar tina iPhone parantos janten titik kuat App Store, bagian sorotan henteu pernah gampang dianggo ogé pikaresepeun sareng teratur, tapi kami bade pokus kana bagian "kasuksesan". Dina iPhone App Store kami mendakan aplikasi Facebook Messenger dina tempat kalima, dituturkeun ku ibu baptis na aplikasi Facebook, dugi ka ayeuna, patarosan na nyaéta Naha dua aplikasi kéngingkeun skor ulasan hiji satengah bintang di dieu?. Di Cupertino aranjeunna kedah terang yén unduhan masif tina hiji aplikasi henteu nunjukkeun kualitasna, teu kakantun jumlah tipu daya anu sering kapendak dina peringkat ieu kusabab tipuan anu jelas yén déskripsi lamaranna sigana. .

Éta kabuktosan yén panginten anu janten kasuksésan dina unduhan henteu jauh tina kasuksésan pikeun pangguna, ogé pikeun sistem operasi. Éta sanés janten anu munggaran, sareng pastina anu terakhir anu kami mendakan dina aplikasi App Store salaku kasuksésan anu sacara langsung henteu jalan kusabab gagal dina pembaruanna atanapi kusabab henteu masihan naon anu dijanjikeun.

Supados henteu partisan ku cara naon waé, conto langkung seueur tina omong kosong ieu nyaéta aplikasi Google Chrome di App Store pikeun iPad di tempat katujuh kalayan skor anu henteu tiasa dipertimbangkeun… dua bintang.

Henteu ragu ieu ngabantuan pamekar, terang yén aranjeunna henteu ngan ukur bakal ngagaduhan unduhan anu seueur pisan, tapi ogé kalayan persetujuan ti Apple, tong ganggu nyampurnakeun aplikasi anjeun ka tingkat anu ditungtut ku alat anjeun.

toko aplikasi

Mikropon nyerang urang

Budaya ieu, naha henteu nyarios yén éta diékspor ti Android Play Store, kusabab target pembeli na langkung jarang dianggo mayar aplikasi, sanés kusabab kamungkinan ditawarkeun ku sistem operasina tapi ogé kusabab keragaman rentang, harga sareng perangkat keras anu ditawarkeun ku alat-alatna. Rata-rata pangguna Apple sok resep mayar harga "token" kanggo kaseueuran aplikasi salaku tukeran pikeun dispensasi iklan sareng fitur premium anu bagja. Nyatana, metodologi anu paling nyebar di App Store pikeun anu hoyong ngalaksanakeunna ku cara ieu nyaéta nawiskeun dua aplikasi, versi gratis atanapi versi gratis iklan pikeun harga minimum anu ditawarkeun ku App Store.

Tapi aranjeunna parantos sumping sareng sigana tetep. Aplikasi gratis anu praktis teu aya gunana pikeun naon waé selain pikeun nyéépkeun rohangan dina mémori alat upami anjeun henteu kersa nyéépkeun artos dina fungsi mayar na, sering harga langkung saé tibatan naon anu aplikasi ti kisaran anu sami baheula dina App Store. Henteu kakantun éta kaulinan anu ngandung tingkatan anu pasti moal mungkin pikeun ngéléhkeun tanpa nyéépkeun artos.

Étika sareng sah éta kawates dina panipuan, sareng Apple sigana henteu ngalakukeun nanaon tentang éta, saluareun ngarobih kontéks téks tombol anu nyatakeun "gratis" kana anu judulna "kéngingkeun."

Usaha runtah

Éta sigana langkung merhatoskeun di kantor Cupertino ngeunaan panggunaan anu urang tiasa masihan pusat béja atanapi ngawartosan sanés naon tapi kumaha urang tiasa ningali eusi dina iPhone kami.

Contohna nyaéta ngaleungitkeun gancang widget Launcher anu ngabantosan kami gancang aksés aplikasi gratis kami ti Pusat Notifikasi, atanapi PCalc anu ngamungkinkeun urang ngagaduhan kalkulator ti dinya. Korban anu sanés tina kawijakan saringan anu anéh tina Sotre App nyaéta pamuter VLC, kasohor pisan di antara sadaya sistem operasi.

Kumaha upami saringan na?

Di dieu patarosan na: Upami anjeun badé nyabut éta, naha anjeun kaasup? o Upami éta henteu jalan, kumaha aranjeunna tiasa ngalebetkeunana?

Éta henteu tiasa dihapunten yén kami mendakan apdet atanapi aplikasi anu bahkan henteu kabuka saatos dipasang. Kuring henteu hoyong mikir yén hiji hal anu teu hasil dina alat komérsial naon waé upami éta tiasa dianggo dina alat anu aranjeunna anggo dina Cupertino, janten garis handapna nyaéta yén aranjeunna henteu pernah diuji.

Dimana wincikanana sareng pangguna?

Urang bakal mimitian ku aplikasi «12 dinten 12 kado»Dina édisi pamungkas kualitas eusi anu disebarkeun parantos turun sacara dramatis, Apple hoyong ngatasi éta, tapi henteu acan nyandak urang pikeun natal terakhir ieu sababaraha kontén anu bakal ngagumbirakeun sadaya pangguna na, éta parantos ngalakukeun anu langkung heran, henteu nawarkeun naon. Kami tiasa nyandak éta salaku deklarasi hajat tina usaha anu departemén Apple tangtu daék nawiskeun.

Urang teraskeun sareng aplikasi tina saminggu, Kami henteu bakal ngritik aranjeunna salami sababaraha minggu ka pengker, tapi kagunaanna, kalolobaanana aplikasi anu henteu nyayogikeun inovasi atanapi nyayogikeun jinis kabutuhan pikeun pangguna. Abdi nembé ngaunduh aplikasi dina saminggu Bayangan anu parantos dibahas ku kolega Actiality iPad urang, anu sanaos rada ngahibur, henteu ngan ukur nyaéta Tetris anu diciptakeun deui, masalahna henteu aya di jerona, tapi dina éta kuring henteu émut iraha waktosna samemehna kuring ngamangpaatkeun aplikasi mingguan, malahan bahkan poho yén promosi aya .

12-dinten-kado-apel

Kasimpulanana, sadaya rélaxasi ieu ngirangan kualitas alat sacara umum, kumargi urang teu tiasa maliré yén aplikasi mangrupikeun inti tina alat kami sareng tanpa aranjeunna éta gunana. Kuring ogé henteu hoyong nipu saha waé, App Store masih sababaraha taun payun persaingan dina hal kualitas, sapertos Play Store atanapi Windows Phone Store, tapi sigana sakedik sakedik alesan pikeun ieu ngaleungit. Sigana mah maksim anu desain henteu ngan ngeunaan tampilan, tapi ogé kumaha jalanna.

Kalayan datangna Apple Watch, App Store énggal bakal dilebetkeun kana daptar, sareng di dunya kalayan persaingan anu pikaresepeun sapertos anu tiasa dianggo, kami yakin yén éta mangrupikeun nilai aplikasi na anu tiasa ngajantenkeun béda ti anu sanés. Mudah-mudahan henteu nyéépkeun sesa Toko Aplikasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rubenmartinezpaya cenahna

    Hai Miguel, saur anjeun panginten salaku pangguna sareng anjeun kakurangan inpormasi ti sisi pamekar aplikasi.

    Kuring parantos damel di Appstore saprak didamelna sareng kuring parantos ningali kumaha parobihanana, sanaos kuring satuju sareng anjeun kana hal-hal anu tangtu, sababaraha kuring pikir anjeun badé sakedik.

    Frasa anjeun tina "Étika sareng légal kawates kana scam" hanjakal pisan. Anjeun ngalakukeun kasalahan tina "pangguna anyar" anu mikir yén aplikasi tiasa gratis, 99% tina APP didamel pikeun kéngingkeun manpaat ékonomi sareng aranjeunna, upami anjeun ngaunduh aplikasi unduh gratis anjeun kedah nampi yén pangembang bakal nyobian. artos sareng anjeunna, boh ku ngajual data anjeun ka pihak katilu, kalayan iklan, micropayments, premium unlocks atanapi anu sanés. Hal anu saé nyaéta anjeun bébas henteu ngaunduh naon-naon, utamina upami anjeun pikir éta henteu étis sareng éta mangrupikeun scam. Anjeun tiasa waé henteu ngabagi sistem pembayaran mikro, anu ngagaduhan masalah ageung, tapi tetep teu éétis atanapi wates janten panipuan.

    "Kuring henteu hoyong mikir yén hiji hal anu henteu hasil dina alat anu aya sacara komersil upami éta tiasa dianggo dina alat anu aranjeunna anggo dina Cupertino, janten garis handapna nyaéta yén aranjeunna henteu pernah diuji." Sanaos kuring henteu resep ngalaksanakeunana, kuring bakal ngabobol tumbak anu mihak ka jalma-jalma ti Cupertino: Nalika kuring unggah hiji aplikasi éta host dina sérver kuring, anu ti Cupertino tiasa nguji éta sareng masihan payun, tapi teu aya anu ngahalangan kuring salaku pamekar ti mareuman éta sérver anu engké sareng APP lirén damel.

    "Atuda kuring ogé hoyong nipu saha waé, App Store masih sababaraha taun payun persaingan dina hal kualitas, sapertos Play Store", Miguel, koméntar "fanboy" ieu sanés khas pikeun blog anu serius, anjeun ngajalankeun tanpa jaringan.

    Salam,

    1.    Miguel H. cenahna

      Wilujeng énjing Rubén.

      Jelas, anu dipikahoyong ku pangembang nyaéta milarian artos ku padamelanna, sareng tiasa dipikahartos yén anjeun kedah mayar Aplikasi. Anu kuring nyempad didieu nyaéta metode, kanyataanna, sabalikna pisan tina pangguna "novice". Kuring kantos cicing di Apple Store dimana, sanaos seueur aplikasi hargana € 0,89, aranjeunna henteu ngagaduhan pembayaran terintegrasi atanapi iklan invasif, sareng pamekar éta ogé tuang. Sareng upami kuring pikir éta batesan kana tipu daya, maka pasti tingkat kahiji bahkan henteu sadar yén anjeun kedah nganggo artos, dugi ka kasép, naha anjeun mayar atanapi anjeun ngantepkeun satengahna. Abdi langkung resep mayar € 2 ti mimiti tibatan ngagoda engké.

      Sedengkeun pikeun nguji Aplikasi, kuring nyarios langsung, ngeunaan kumaha pangembang parantos kabur tina kasalahan ageung anu henteu acan ditingali ku panaliti, anu jelas pisan anu nyababkeun kacilakaan sahingga ngancurkeun sakabeh pangalaman dina tingkat OS. Henteu kakantun bug anu ngajantenkeun Apple lirén damel sareng peryogi dua minggu pikeun nyatujuan, cicing dina daging kuring sorangan sareng Aplikasi ti kolega Anjeun. (Panutup contona).

      Sareng perkawis anu terakhir, saur kuring éta hal anu paling objektif anu parantos ditulis. Kusabab kuring resep PlayStore sareng kaunggulan sareng karugian, WinPho Store ngan saukur kurang bahan.

      Nanging maksud tina tulisan éta nyaéta urang muhasabah kanyataan ieu, sareng kuring ningali éta parantos aya.

      A pelesir sareng kuring ngaharepkeun ningali anjeun deui dina halaman kami