App Store nolak langkung ti 40.000 aplikasi unggal minggu

App Store

Dina sababaraha bulan terakhir, seueur anu parantos nyarios ngeunaan kamungkinan yén perusahaan anu dikokolakeun ku Tim Cook tiasa dipaksa buka panto ka toko aplikasi anu sanés. Sababaraha dinten ka pengker, Tim Cook nganjang ka podcast Sway ti New York Times, dimana anjeunna ditaros perkawis masalah ieu.

Tim Cook nyatakeun yén unggal minggu, App Store nampi langkung ti 100.000 aplikasi kanggo marios. Nanging, sakedik kirang ti satengah, 40.000, ditolak. Alesan panolakan éta kusabab aranjeunna henteu jalan atanapi aranjeunna henteu tiasa dianggo sakumaha anu diklaim ku pangembang.

Dina saminggu mana waé, 100.000 aplikasi ngasupkeun tinjauan aplikasi. 40.000 diantarana ditolak. Kaseueuran ditolak kusabab aranjeunna henteu damel atanapi henteu damel sapertos anu aranjeunna nyarios. Anjeun tiasa ngabayangkeun upami pangubaranna ngaleungit, anu bakal kajantenan ka App Store dina waktos anu enggal.

Kara Swisher, host tina podcast, naros ka Cook naha teu tiasa di atur toko aplikasi ku perusahaan atanapi organisasi anu sanés. Waleran Cook jelas: Apple nyiptakeun ékosistem sareng pantes nguntungkeun ti dinya.

Apple parantos ngabantosan ngawangun ékonomi langkung ti satengah triliun dolar sataun, satengah triliun, sareng peryogi pangsa alit pisan pikeun inovasi anu didamelna sareng pikeun biaya ngajalankeun toko.

Anjeunna ogé mairan potongan di komisi anu dikantongkeun ku Apple, angkat tina 30% dugi ka 15% diantara pamekar tagihan kirang ti $ 1 juta sataun:

Siga 85% jalma mayar komisi enol. Teras ku gerakan kami anu anyar sareng pangembang leutik, pangembang anu ngahasilkeun kirang ti sajuta dolar sataun mayar 15%. Tétéla, éta seuseueurna pangembang.

Cook nyatakeun yén anjeunna henteu resep ngamungkinkeun pangguna masang aplikasi langsung, siga modél privasi sareng kaamanan bakal rusak yén Apple didamel sareng ios sanaos nyatakeun yén App Store kabuka pikeun dirobih, éta henteu diwangun ku beton.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.