Toko online ditutup! Dina waktu kirang ti dua jam, reservasi iPhone 13 sareng iPad mini dimimitian

Reservasi IPhone 13

Perusahaan Cupertino parantos nutup toko online di panjuru dunya pikeun sababaraha jam kalayan tujuan dimimitian ku cadangan IPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, mini iPhone 13 sareng mini iPad anyar.

Dina titik ieu, urang sadayana kedah siap ngadamel beuli langsung tina produk ieu kusabab kamungkinan jumlah sahamna lumayan di awal penjualan. Sakali saatos 14:00 siang di nagara urang urang bakal ningali kumaha toko online muka sareng "gélo" milih modél sareng nempatkeun ordo dimimitian.

Apple Watch Series 7 kedah ngantosan

Sakumaha urang sadayana terang tina dinten presentasi Perusahaan Cupertino bakal ngantosan sakedik deui pikeun muka reservasi pikeun Apple Watch Series 7. Sigana mah jam tangan ieu parantos ditangtoskeun sangsara reureuh dina waktos presentasi ogé diprediksi ku sababaraha analis.

Dina waktos ayeuna toko online Apple lengkep ditutup sareng ampir siap pikeun ngamimitian penjualan, janten sadayana sing ati-ati dugi ka waktosna kanggo ngaksés sareng milih modél anu dipikahoyong. Warna anyar sareng desain anyar mini iPad mangrupikeun sanés tempat wisata anu hadé di toko ieu. Urang bakal ningali kumaha waktos pangiriman maju nalika jam-jam mimiti liwat tapi diperkirakeun sahenteuna tina saham iPhone 13 bakal cekap kanggo paménta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.