Touch Bar tina MacBook Pro bakal nunjukkeun tombol fungsi nalika urang nganggo Windows

touch-bar-macbook-pro

Nalika nampilkeun modél MacBook Pro énggal, Apple merhatoskeun khususna kana kabaruan utama anu ditepikeun ku touch bar, layar sentuh anu ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng macOS Sierra. Seueur aplikasi anu parantos cocog sareng panel sentuh ieu sapertos Office, Photoshop, Pixelmator, Final Cut sareng sakedik sakedik aplikasi bakal diénggalan supados cocog sareng touch bar. Nalika urang ngajalankeun aplikasi anu henteu diadaptasi kana palang touch, éta bakal nunjukkeun kami tombol fungsi anu ditawarkeun keyboard MacBook dugi ka ayeuna.

Seueur pangguna anu sanaos rutin nganggo OS X ogé ngagaduhan kabutuhan nganggo Windows. Seueur anu parantos pangguna anu parantos héran saatos presentasi naon anu bakal kajadian nalika urang masang Windows ngalangkungan Boot Camp di MacBook Pro ieu, upami urang tiasa nganggo touch bar sakumaha anu tiasa urang di OS X. Maca MacRumors ngahubungi Craig Federighi pikeun nyobaan milari jalan kaluar pikeun dilema ieu.

Federighi, el del pelazo, anu muncul dina intina pikeun presentasi MacBook Pro anyar parantos ngaréspon pangguna ieu nyatakeun yén fungsi tombol-tombol anu bakal muncul dina bilah touch aranjeunna bakal sami sareng anu ngagaduhan MacBook Pro dugi ka waktos pembaruan na, nyaéta tombol fungsi, anu ogé biasa dianggo dina Windows, kalebet konci Esc.

Naon anu teu acan diklarifikasi ku Craig nyaéta naha playback, kacaangan sareng kadali sora bakal sayogi. Saeutik demi saeutik mamang anu diangkat ku palang touch of MacBook Pro énggal parantos diberesihan, mamang logis nunjukkeun yén dugi ka kamari teu aya komputer sanés, sanés PC atanapi Mac ngagaduhan jinis layar ieu pikeun ningkatkeun produktivitas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Badut Salawasna cenahna

    Pikaresepeun. Abdi henteu kantos maca dina blog anu sanés dina basa Spanyol.