Trik sareng fungsionalitas ios 15 anu pangsaéna

https://www.youtube.com/watch?v=5KpyNnWaH-A

jeung kadatangan ios 15 urang kedah seueur ngawartosan anjeun. Biasana apdet Apple ngandung langkung seueur kontén tibatan anu urang béjakeun ku kami dina pituduh kami, sareng éta fungsi leutik dipendakan ku panggunaan sadidinten kumargi Apple bahkan henteu ngarujuk ka aranjeunna.

Kami parantos nyusun trik sareng fitur ios 15 anu pangsaéna supaya anjeun tiasa nguntungkeun tina iPhone anjeun. Pendakan tip ieu, pastina anjeun henteu terang seueur diantarana sareng aranjeunna bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang. Anjeun teu tiasa sono, diajar ngagunakeun iPhone anjeun sapertos anu nyata Pro.

Undang sadayana anu ngagaduhan tautan FaceTime

Aplikasi FaceTime mangrupikeun karesep kanggo nelepon video pikeun pangguna ios. Jang ngalampahkeun ieu sacara saderhana buka aplikasi FaceTime sareng pungsi nyieun linkMenu bagi bakal dibuka sareng anjeun tiasa ngirim ka pangguna ngalangkungan jasa sareng jaringan sosial anu anjeun pikahoyong.

Émut hiji hal anu penting pisan, tautan FaceTime ieu valid pikeun duanana pangguna Android sakumaha pikeun pangguna tina Windows, jadina Anjeun tiasa nyarios sareng saha waé anu anjeun pikahoyong paduli naha éta mangrupikeun pangguna Apple.

Atur telepon sauran anjeun

Sawaktos anjeun nuju nelepon FaceTime, upami anjeun mencét ikon di beulah katuhu luhur diwakilan ku (...) menu bakal muka sareng ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun pungsi grid, ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngajajarkeun sadaya pangguna sareng ningali éta dina waktos anu sami.

Entong musna diantara béwara

Upami anjeun angkat ka bagian pangaturan anjeun tiasa ngamangpaatkeun pungsina Ringkesan Bewara tina ios 15 anu bakal ngamungkinkeun anjeun sacara otomatis ngarobih béwara sahingga ngan ukur anu paling relevan anu ditingalikeun sareng anu ti aplikasi anu kami henteu biasana berinteraksi bakal ditingalkeun dina tungtungna.

Salin téks naon waé tina poto

Upami anjeun nyandak poto téks teras angkat ka aplikasi Poto, anjeun bakal tiasa néwak téks éta pikeun disalin, dibagikeun komo ditarjamahkeun upami anjeun hoyong.

Pikeun ngalakukeun ieu, kantun pilih sareng muka poto anu dimaksud, sareng di juru katuhu handap anjeun bakal mendakan ikon scanner. Ieu bakal ngaidentipikasi téks na anjeun tiasa ngalakukeun kalayan naon anu anjeun pikahoyong, fungsi anu luar biasa.

Milarian sadaya data EXIF ​​pikeun poto

Apple parantos ngalegaan sacara signifikan cara urang tiasa ngaksés data poto langsung tina ios, hal anu dugi ka ayeuna lumayan diwatesan. Pikeun ngalakukeun ieu sakali deui urang bakal nganggo aplikasi Poto. Anjeun ngan saukur kedah pencét dina tombol (i) sareng anjeun bakal tiasa ningali tempat poto dipoto sareng detil téknis tina makéna nyalira.

Bawa Safari hirup kalayan wallpaper

Safari mangrupikeun ahli waris anu saé tina versi anyar ios ieu, sahenteuna éta mangrupikeun aplikasi anu parantos ngabaruan langkung seueur aspek. Pikeun nambihan poto atanapi wallpaper ka Safari ngan saukur urang kedah pencét dina tombol édit anu nembongan di handapeun halaman kosong anyar dina Safari. Dina bagian pangaturan Safari, upami urang napigasi deui sakali deui kami bakal ningali sajumlah dana anu saé, bahkan urang tiasa mareumanana upami urang hoyong.

AS tags sareng nyebatkeun langsung dina Catetan

Aplikasi catetan boro-boro ngalaman réesain naon waé dina hal desain, tapi éta parantos ngahijikeun dua pungsionalitas anu narik pisan anu anjeun yakin bakal kéngingkeun performa anu luar biasa.

  • Tulis "#" Pikeun nambihan a Tag kana catetan sahingga anjeun tiasa sacara gampang milarianana
  • Tulis "@" Teras tambihan nami pangguna pikeun nyebatkeun saha waé dina catetan sareng masihan tugas aranjeunna

Dasarna éta jalan pintas anu sami anu biasana dianggo dina aplikasi sanés sapertos Twitter, Telegram atanapi WhatsApp, janten dina prinsipna lumayan intuitif.

Buka aplikasi atanapi poto naon waé kalayan iPhone kakonci

Sorotan langkung fungsional sareng langkung pinter, janten Apple hoyong ngagarap pangguna pikeun neraskeun ngahijikeun kamampuanna. Upami anjeun pangguna macOS, anjeun panginten wawuh kana fungsi ieu. Ayeuna damel sapuan ti luhur ka handap anjeun tiasa langsung ngakses Spotlight sanajan iPhone dikonci, anjeun bakal ngahémat seueur waktos.

Ngadamel akun email samentawis

Surat samentawis ngabantosan urang, contona, pikeun nganggo aplikasi atanapi halaman wéb anu kami henteu percanten pisan. Kami henteu hoyong nawiskeun inpormasi pribadi kami janten kami ngamangpaatkeun akun email samentawis ieu anu ayeuna dilakukeun ku Apple pikeun kami.

Pikeun ieu urang ngan saukur kudu indit Setélan> iCloud> Sumputkeun email kuring, dina titik ieu, upami anjeun ningali pilihan anu munggaran nyaéta logo (+) sareng ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun alamat samentawis énggal kanggo dianggo.

Édit tanggal sareng waktos poto anjeun

Privasi sakedik deui, éta anu Apple henteu lirén nyatakeun kumargi éta ngaluncurkeun ios 15, sareng salah sahiji hal anu paling ngareuwaskeun kami nyaéta kami tiasa ngédit tanggal sareng waktos poto anu dipikahoyong, pikeun ngalakukeun ieu ngan saukur dibuka fotografi sareng antara pilihan saatos mencét tombol "ngabagi" anjeun bakal mendakan salah sahiji éditan tanggal sareng waktos. 

Henteu ngan éta, upami anjeun hoyong anu narik anjeun bahkan tiasa ngédit lokasi poto na ... Kumaha panasaran!

Gancang mupus halaman aplikasi

Kalayan datangna ios 14 urang tiasa nyiptakeun halaman aplikasi dina SpringBoard, nanging, pikeun mupus hiji halaman kami kedah ngaleungitkeun sadaya aplikasi éta ti hiji-hiji, atanapi mareumanana bari teu kedah silih adu. Mimiti ngalakukeun pencét panjang dina Springboard pikeun ngédit éta kalayan tombol di belah katuhu luhur. Ayeuna urang bakal tiasa ngahapus langsung ku mencét tombol (-) tanpa kedah ngaleungitkeun aplikasi hiji-hiji.

iPadOS 15 gaduh seueur trik

Kumaha carana tiasa sanés, kami ogé hoyong masihan anjeun sababaraha tip sareng trik kanggo iPadOS 15, tablet perusahaan Cupertino parantos nampi beja anu sami sareng iPhone ngeunaan pembaruan firmware, sanaos sawatara diantarana sanés paningkatan dina iPad tapi anyar anyar.

Upami anjeun gaduh langkung seueur trik anu hoyong dicarioskeun ka kami, mangpaatkeun kotak koméntar sareng bagikeun sadaya tip ios 15 anjeun ka komunitas iPhone News.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.