Simulator bisnis tuan tanah GO ayeuna ngamungkinkeun anjeun ngagaleuh harta di kota

Tuan tanah GO

Kaulinan simulasi aya seueur kitu, upami urang nyarioskeun ngeunaan kaulinan simulasi anu ngagabungkeun réalitas anu ditambih, jumlah pilihan anu sayogi dikirangan jauh. Tuan tanah GO salah sahijina a augmented kanyataanana simulator di mana urang tiasa ngagaleuh sareng ngical harta nalika urang ngalangkungan kota urang.

Landlord GO mangrupikeun simulator manajemén kauangan éta ngagunakeun data asli ti sakumna dunya pikeun ngitung nilai properti, kaulinan anu ngamungkinkeun anjeun nyanghareupan pamaén séjén dina nawar perang pikeun ningali saha anu janten mogul perumahan anu paling penting di kota.

Tuan tanah GO

Kalayan pembaruan terakhir tina judul ieu, urang tiasa mésér harta di kota salian ti gedong-gedong anu engkéna urang tiasa dijual deui kalayan harga anu langkung luhur. Ku ngagunakeun data dunya nyata pikeun ngukur nilai-nilai properti, éta ngamungkinkeun urang kéngingkeun gambaran kasar tina nilai lingkungan anu ngawangun kota urang (ngahémat jarak).

Fitur anyar tina simulasi perumahan AR Landlord GO ngamungkinkeun para pamaén pikeun dagang nganggo tren ékonomi pasar langsung, ogé spekulasi pikeun ngarobih nilai sipat sareng éta naékkeun nilaina sateuacan dijual.

Juragan tanah angkat

Pikeun ngitung nilai gedong, jarak tina sipat kana jasa dasar sareng jangkungna nyata gedong diperhitungkeun. Mésér, ngajual sareng ningkatkeun nilai karajaan anjeun éta henteu kantos pikaresepeun sapertos kieu.

Tingkatkeun gedong anjeun, kontrol sipat dunya sareng ngararasakeun kahirupan salaku mogul perumahan. Anjeun tiasa ngaunduh tuan tanah GO ti App Store. Anjeun tiasa ogé nganjang ka halaman wéb resmi gim, atanapi nuturkeun saluran média sosialna dina Facebook y Discord janten énggal sareng sadayana berita.

Tuan tanah Go - Idle Tycoon Game (AppStore Link)
Tuan tanah Go - Game Idle Tycoonbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.