Jawbone ngajajah ngajual pabrik alat-alat hardware

Jawbone up3

Sababaraha bulan ka pengker kami nyuarakeun rumor anu nyatakeun yén Quantifying pinggel maker Jawbone bisa dijual. Sababaraha dinten saatosna, kapala perusahaan nyarioskeun yén rumor ieu leres-leres palsu sareng perusahaan fokus kana peluncuran alat-alat anu énggal sareng inovatif pikeun nyobaan bersaing di pasar anu sacara bertahap meninggalkan pasar. Kusabab harga alat-alatna sareng henteuna inovasi dina bagian perusahaan. Deui gosip ngeunaan penjualan perusahaan parantos diumumkeun deui.

Sakumaha urang tiasa maca dina publikasi Inpormasi:

Jawbone, pabrik gelang kuantifikasi, anu dina sababaraha bulan ka pengker ngalaman sababaraha masalah, sigana aya dina negosiasi sareng pabrik perangkat keras pikeun negosiasi penjualan perusahaan, numutkeun jalma anu aya hubunganana sareng rundingan éta.

Tanda séjén yén perusahaan nunjukkeun masalah perusahaan nyaéta yén numutkeun kana dokumén internal anu parantos dibocorkeun, perusahaan éta henteu tiasa mayar pembayaran anu direncanakeun pikeun bulan Agustus, anu bakal ngagancangkeun prosés penjualan perusahaan.

Laporan kauangan pang√©nggalna dikintunkeun ku perusahaan mastikeun masalah kauangan anu disanghareupan ku perusahaan y√©n √©ta parantos dipaksa pikeun leres-leres ninggali garis kuantif√©rs anu saprak diluncurkeun Apple Watch anu nyababkeun turunna pisan signifikan dina penjualan na. Tapi Apple Watch san√©s mangrupikeun hiji-hijina penjahat pikeun turunna penjualan Jawbone, tapi Fitbit sareng Xiaomi, dua pabrikan ngarah tina jenis alat ieu, og√© ngagaduhan bagian anu sa√© kanggo disalahkeun, khususna Fitbit anu ayeuna nawiskeun kami katalog kuantifiers pikeun sadaya kaperluan pangguna ampir tina harga naon wa√©.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.