Saluran National Geographic datang ka Apple TV

nat_geo_apple_tv_menu

Apple parantos nambihan sababaraha jam ka pengker saluran National Geographic kana Apple TV na, nyangking eusi sareng program National Geographic kana TV pinter anu aya dina Cupertino. Aranjeunna parantos ngalakukeun éta saatos ngumumkeun rencana pikeun pencét Apple TV dina bulan Nopémber.

Saluran éta kalebet program sapertos "Life under zero", "Live free or die" atanapi "The luar biasa Dr. Pol", sareng anu sanésna. Saperti dina aplikasi National Geographic pikeun ios, eusi bakal sayogi dina Apple TV sadinten saatos ditayangkeun dina televisi. Saluran éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali épisode-épisode anu parantos dipénta

Dina raraga ngaksés eusi paménta Nasional Geographic, sapertos sadaya saluran TV Apple, urang kedah oténtikasi sareng panyadia televisi kabel. Pikeun anu henteu nganggo langganan kabel, bakal aya sababaraha épisode sateuacanna sayogi gratis, ogé pondok sareng video anu parantos disiarkeun.

Kadatangan saluran National Geographic dina Apple TV lumangsung meh teu saminggu deui, upami rumor éta leres, pikeun Apple TV 4 bakal ditepikeun, "set box" anu diarepkeun bakal kalebet App Store anu bakal nawiskeun anyar rupa-rupa kamungkinan kana TV pinter Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.