tvOS 15 bakal janten parobahan anu gedé dina Apple TV

TV Apple Mangrupikeun produk anu, sanaos seueur manpaatna, henteu tungtungna curdling di masarakat umum. Seueur hal anu disalahkeun nyaéta pikeun kamekaran aplikasi na sareng tangtosna Smart TV terintegrasi dina kaseueuran tipi mérek umum sapertos LG sareng Samsung.

Nanging, Apple henteu ngagaduhan tujuan pikeun ngantepkeun pusat multimédia na, nyatana, jauh tina anu tiasa anjeun bayangkeun, éta bakal diropea dina waktos anu pondok pisan. Sadayana nunjukkeun yén tvOS 15 bakal janten renovasi tvOS pangageungna dugi ka ayeuna, kalebet parobahan antar muka.

Janten jujur, antarbeungeut pangguna tina Apple TV mimiti pikaboseneun, khususna ngémutan sésana sistem operasi perusahaan Cupertino, janten waktosna kanggo renovasi. Dina hal ieu numutkeun AppleTrack urang bakal mendakan seueur berita, atanapi sahenteuna cukup ngareuwaskeun pikeun tvOS 15:

  • Desain ulang UI pangageungna dina sababaraha taun ka pengker
  • App Store anu didesain ulang énggal
  • Inpormasi Waktos Nganggo
  • Perbaikan dina sistem Parental Control
  • Ningkatkeun kana sistem rékaman, bungkus televisi sareng siaran langsung

Sadaya ieu bakal sumping tina tangan Apple TV generasi kagenep anu énggal anu bakal hirup sareng Apple TV 4K sareng éta sigana bakal niup pati pikeun Apple TV HD. Ieu bakal gaduh panyimpenan 64GB sareng 128GB, dipirig ku langkung ti 3GB RAM sareng prosesor A12 énggal. Kami émut yén Apple TV 4K ngagaduhan 3GB RAM sareng prosesor A10X Apple.

Produk ieu bakal sumping dina sababaraha sasih salajengna sareng numutkeun analis éta saéstuna parantos diluncurkeun sababaraha bulan ka pengker, tapi parantos dihambat ku proyék game vidéo streaming ti Apple sorangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.