Twinkly Flex, lampu neon pribadi anjeun sareng HomeKit

Urang coba nu anyar Lampu pinter Flex ti Twinkly, kalayan tampilan lampu neon tapi kalayan fitur anu langkung saé sareng ogé cocog sareng HomeKit.

Pasti anjeun parantos ningali lampu neon kalayan desain anu saé dina seueur pidéo sareng poto dina jaringan sosial sareng anjeun hoyong gaduh milik anjeun kalayan desain anu lengkep. Twinkly Flex ngamungkinkeun anjeun éta sareng seueur deui, hatur nuhun kana na Sistem pemetaan cahaya anu luar biasa, pikeun tiasa nyiptakeun desain anu anjeun bayangkeun sorangan sareng sadaya kemungkinan anu ditawarkeun ku automation sareng lingkungan HomeKit.

perbawa

  • Panjangna 2 méter
  • kabel 2 méter
  • Jenis lampu: LED
  • Jumlah lampu: 192
  • Warna RGB (+16 juta)
  • Konektipitas Bluetooth sareng Wi-Fi
  • Sertifikasi IP20 (cocog ngan pikeun interior)
  • HomeKit, kasaluyuan Alexa sareng Google Asisten

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Sadaya anu urang peryogikeun pikeun instalasi kalebet dina kotak Twinkly Flex. Dua méter lampuna dibungkus dina panutup plastik tembus anu ngajaga bohlam LED leutik teu katingali sareng masihan aranjeunna tampilan sapertos neon. Éta ogé lengkep fleksibel, ku kituna urang tiasa nyiptakeun sagala rupa desain yén urang tiasa ngalereskeun dina témbok (atawa permukaan lemes sejenna) hatur nuhun kana potongan ngaropéa kaasup, jumlahna aya 16 klip (12 lempeng jeung 4 di 90 sudut gelar) nu urang tiasa ngalereskeun kalawan napel (kaasup) atanapi kalawan screws .

Pikeun desain urang tiasa milih ngagunakeun imajinasi urang, atanapi nganggo salah sahiji témplat anu kalebet dina kotak. Upami éta desain henteu ngayakinkeun urang, urang bisa ngundeur desain séjén ti ramatloka Twinkly (link) atawa sakumaha ceuk kuring saméméhna, ngagunakeun imajinasi urang. Anjeun kudu tumut kana akun panjang tube LED (2 méter) jeung klip nu urang boga, tapi kamungkinan ampir sajajalan. Ieu mangrupikeun prosés anu saderhana sanaos anjeun panginten peryogi batur pikeun ngabantosan anjeun sabab aya kaayaan dimana anjeun kakurangan tangan.

konfigurasi

Sakali anjeun nempatkeun lampu anjeun dina desain anu dipikahoyong, prosés pangaturan saderhana pisan berkat aplikasi Twinkly (link). Anjeun kedah gaduh lampu dipasang sareng nalika anjeun muka aplikasi éta bakal otomatis ngadeteksi anjeun berkat Bluetooth. Salila prosés konfigurasi anjeun kudu turutan parentah aplikasi (dina video anjeun tiasa ningali dina pinuh) pikeun masihan eta aksés ka jaringan WiFi, nu bakal jadi sarana sambungan nu lampu bakal ngagunakeun sakali ngonpigurasi.

Dina prosés setelan pemetaan lampu kaasup. Ieu mangrupikeun sistem anu dianggo ku Twinkly pikeun mikawanoh desain anu diciptakeun supados animasi sareng warna sampurna dina lampuna. Ieu mangrupikeun prosés dimana kaméra iPhone urang dianggo sareng henteu paduli sabaraha kali kuring ngulang deui, éta henteu pernah lirén kagum kuring ku kumaha jalanna. Upami anjeun teu acan kantos ningali, kuring nyarankeun anjeun nonton dina pidéo dina tulisan ieu, sabab éta mangrupikeun salah sahiji konci naha lampu Twinkly béda sareng anu sanés.

Aplikasi Twinkly

Aplikasi resmi bakal janten anu kami anggo pikeun prosés konfigurasi sadayana, tapi ogé pikeun ngontrol sadaya fungsi lampu pinter. Upami urang hoyong nganggo 100% fitur anu ditawarkeun Twinkly Flex ieu ka kami, kami moal ngagaduhan alternatif sanés ngan ukur ngagunakeun aplikasina, sabab éta ngan hiji-hijina anu ngamungkinkeun urang. unduh sadaya épék sareng animasi anu ngajantenkeun bédana sareng anu sanés. Kami ngagaduhan katalog anu lega pisan dina aplikasi, tapi urang tiasa nyiptakeun desain sorangan, bahkan urang tiasa "ngacét" lampu nganggo warna anu dipikahoyong ku ramo.

Tangtu urang ogé boga fungsi paling dasar tina on, off, kontrol kacaangan jeung urang malah bisa nyetél otomatis tur mareuman jadwal. Sarta eta bakal aplikasi anu ngamungkinkeun urang dina lampu update firmware, kudu ngakses kasaluyuan HomeKit. Aya ogé kamungkinan nyiptakeun set lampu anu sampurna sareng lampu merek anu sanés.

App Bumi

Saatos update firmware gancang kami ngagaduhan kasaluyuan HomeKit. Henteu kedah ngalebetkeun kode QR, aplikasina sorangan mangrupikeun anu nambihan lampu kana aplikasi Home, Tapi urang bisa meunangkeun kode pikeun pamasangan hareup jeung simpen eta dina reel kami, sabab di jero kotak urang moal manggihan sagala kartu jeung kode.

Kalawan Casa kami teu boga aksés ka animasi, desain multicolored, atawa épék séjén. HomeKit henteu ngijinkeun fitur-fitur éta (tos waktosna kuring nambihanana), tapi urang nampi seueur pilihan anu sanés. Kahiji nyaéta kamungkinan ngadalikeun lampu ngaliwatan sora urang, ngagunakeun Siri dina HomePod, iPhone, Apple Watch, iPad atawa alat Apple lianna. Ogé kami boga lingkungan sareng otomatisasi, anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun koordinat lampu Twinkly sareng lampu merek anu sanés.. Nyetél atanapi mareuman gumantung kana naha anjeun sumping atanapi angkat ka bumi, nyiptakeun lingkungan kalayan cahayana diadaptasi kana waktos anu béda, sapertos maén konsol vidéo, nonton pilem, tuang sareng réréncangan atanapi nyiptakeun lingkungan anu santai...

Pendapat editor

Lampu pinter Twinkly Flex anyar masihan anjeun sadaya fitur anu kami terang tina lampu pinter, kalayan pemetaan cahaya anu endah pisan Twinkly ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun épék cahaya anu saé. Pabrikan ogé parantos nambihan desain fléksibel énggal sareng bérés tembus anu nyiptakeun pangaruh anu sami sareng lampu neon, kalayan kauntungan anu anjeun nyiptakeun sosok anu anjeun pikahoyong, anu ngajantenkeun aranjeunna unik dina kategorina. Sareng sadaya ieu kalayan harga anu langkung handap tina anu anjeun bayangkeun: € 74,25 dina Amazon (link)

Twinkly Flex
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
74
  • 80%

  • Twinkly Flex
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 21 2022 Méi
  • rarancang
    Penerbit: 100%
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
    Penerbit: 90%
  • aplikasi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Desain custom
  • épék endah tur animasi
  • sistem pemetaan cahaya
  • HomeKit, kasaluyuan Alexa sareng Google Asisten

Kontra

  • Teu valid pikeun exteriors

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.