Twitter ayeuna ngamungkinkeun sawangan gambar anu langkung ageung dina garis waktos

Naha jaringan sosial réngsé? Naha jalma-jalma masih kaitung aranjeunna sapertos sababaraha taun ka pengker? Ahir jaringanna tiasa ditingali dina sababaraha sapertos Facebook, kabeneran jaringan sosial tara kaunggulan… Jaringan sosial anu diperbaharui, tapi héranna aya hiji anu masih cukup kuat sanaos nuturkeun modél anu sami lahirna. Urang nyarioskeun Twitter, salah sahiji jaringan sosial anu paling sering dianggo, sareng sareng seueur payunna payun ... Ayeuna aranjeunna gaduh ngamutahirkeun Kala kanggo ngamungkinkeun kami pikeun nilik gambar dina layar pinuh. Tetep maca yén kami masihan anjeun sadayana detil.

Kalayan pembaruan Kala anyar ieu, ayeuna tibatan ningali gambar dipotong dina proporsi 16: 9 urang bakal tiasa ningali gambar dina babandingan anu lengkep kalayan babandingan aspek 2: 1 sareng 3: 4. Pembaruan ngeunaan Kala waktos anu ayeuna ngan aya pikeun aplikasi mobile Twitter, nyaéta, dina vérsi wéb Twitter kami bakal teras-terasan ningali gambar anu dipotong pikeun samentawis ... Sareng sanés ngan éta, sawangan anyar gambar lengkep ieu ngagabung Kamampuan unggah gambar 4K ditambihan Twitter pikeun ios April kamari, kabaruan anu ngamungkinkeun urang pikeun ngunggah gambar dina résolusi anu langkung luhur. Warta anu pikaresepeun ti saprak ayeuna urang tiasa ningali gambar lengkep dina Kala éta sorangan, urang henteu kedah nyéépkeun waktos diklik dina gambar éta pikeun ningali lengkep.

Warta anu pikaresepeun anu ngadorong urang, sakali deui, pikeun neraskeun ngagunakeun aplikasi Twitter resmi pikeun ios. Kuring terang yén seueur anu benci kana aplikasi ieu, diantara tim iPhone Actualidad aya sababaraha jalma anu langkung resep nganggo klien Twitter sanés sanés anu resmi, tapi leres éta éta aya dina aplikasi resmi dimana urang mimiti ningali sadaya berita ieu. Tangtosna, sadayana bébas nganggo aplikasi anu aranjeunna pikahoyong, sanaos kuring pribadi nyarankeun aplikasi Twitter resmi, éta gratis sanaos leres yén éta ngagaduhan pariwara. Sareng anjeun, Klién Twitter anu mana anu anjeun anggo? Naha anjeun mendakan berita ieu aya hubunganana sareng tinjauan gambar anu pikaresepeun?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.