Twitter ngumumkeun fungsi "Super Tuturkeun" pikeun nuliskeun propil pamayaran

 

Twitter

Monetisasi eusi anu ditawarkeun unggal pangguna dina platform janten langkung umum unggal dinten. Dina hal ieu, Twitter, nyobian ngirangan kagumantungan na kana pendapatan iklan, ngumumkeun dua fungsi anyar anu bakal sumping kana platform salami taun ieu, kalebet "Super Tuturkeun", anu bakal ngamungkinkeun para pangguna kéngingkeun penghasilan tina kontén ekslusif.

Sakumaha dilaporkeun ku Twitter sorangan, eusi tambihan tiasa kalebet sapertos tweet bonus, aksés ka komunitas, pidéo, langganan buletin atanapi bahkan lencana nunjukkeun yén anjeun ngalanggan "saluran".

Harga pikeun Super Tuturkeun nyaéta $ 4,99 per bulan sareng éta bakal ngamungkinkeun panyipta eusi atanapi pangguna anu langganan pikeun ngeusi batre pengikutna pikeun kontén ekslusif. Conto kumaha fungsina sapertos éta tiasa ditingali dina gambar layar di handap ieu, dimana pangguna Super Nuturkeun Regina Lennox di tukeran pikeun manpaat anu béda anu dituduhkeun.

Ngajalajah kasempetan pendanaan énggal ti pangguna sanés sapertos Super Follow bakal ngamungkinkeun panyipta eusi didukung langsung dina karyana ku pemirsa sareng bakal ngadorong teraskeun dina nyiptakeun sareng medarkeun kontén

Di sisi séjén, fungsi anyar sanés anu bakal sumping kana platform nyaéta Komunitas (atanapi "Komunitas"), anu aranjeunna dianggo dina cara anu sami sareng grup Facebook. Komunitas ngenalkeun kamampuan pikeun nyiptakeun grup dumasar minat anyar. Twitter ngumumkeun aranjeunna conto sareng Kaadilan Sosial, Ucing, Tutuwuhan sareng Surfing.

Twitter ogé bakal ngarencanakeun Mode Aman opsional anu bakal diusulkeun sacara otomatis nalika sistem Twitter ngadeteksi yén hiji tweet tiasa nampi réspon spam atanapi kasar. Sakali mode ieu diaktipkeun, éta bakal langsung ngahalangan akun anu ngalanggar aturan masarakat éta nyalira.

Dina presentasi sareng analis sareng investor, Twitter henteu ngumumkeun peta jalan nalika khususna bakal ngajalankeun fungsionalitas, tapi sabab nunjukkeun, ieu kedah dina sababaraha bulan ka hareup  janten kami ngarepkeun sateuacan akhir taun 2021 aranjeunna kedah aya diantara kami.

Tanpa ragu, Super Follow bakal nyangking seueur buntut. Sababaraha ahli sapertos wartawan lepas anu ngalaksanakeun padamelanna ngalangkungan Twitter, tiasa ngawartosan karyana ku cara kieu, nanging, éta ogé kedah dianalisis kumargi ku ukuran ieu, panginten moal mungkin ngahontal jengkol sapertos kitu sareng Kedah milarian kasaimbangan anu paling saé antara kapentingan masing-masing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.