Uber nambihan profil janten anjeun tiasa misahkeun akun pribadi anjeun tina akun perusahaan

profil uber

Dugi ka ayeuna, Uber parantos ngantep kami ngasupkeun sababaraha kartu kiridit dina akun profil kami. Ku cara kieu, upami urang nganggo aplikasi taksi saingan pikeun padamelan, urang langsung tiasa nambihan biaya kana kartu perusahaan. Nanging, ku panganteur ieu, éta gampang pisan hilap nalika ngaganti kartu kartu pribadi sareng perusahaan. Uber hoyong ngeureunkeun hilap ieu sareng éta sababna parantos ngenalkeun propil dina jam-jam terakhir.

Pikeun ngaktipkeun propil kami kedah kana setélan. Pikeun ngalakukeun ieu, buka aplikasi teras pencét dina menu kénca luhur. Sakali aya, pencét dina Setélan teras arahkeun kana pilihan énggal: «Ngamimitian Ngabring Kalayan Profil«. Ngan dina tilu léngkah anjeun tiasa misahkeun perjalanan pribadi ti anu aya hubunganana sareng masalah padamelan. Salaku tambahan, perjalanan anu lumangsung dina akun perusahaan bakal dibarengan ku pilihan tambahan.

Salaku conto, anjeun tiasa nambihan catetan sareng nampi laporan biaya pikeun ngirim langsung ka jurusan akuntansi di perusahaan anjeun. Dina prosés pangaturan, lebetkeun email padamelan anjeun pikeun nampi sadaya resi dina koropak anjeun. Teras, pilih kartu kiridit anu anjeun badé pakait sareng profil perusahaan sareng saluyukeun frekuensi anu anjeun pikahoyong pikeun nampi laporan biaya (éta tiasa mingguan, bulanan atanapi duanana).

Saatos nyetél akun propésional anjeun, anjeun tiasa ngalakukeun léngkah anu sami sareng akun pribadi anjeun. Anjeun tiasa pindah antara duanana propil iraha waé, bahkan dina perjalanan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.