TestFlight, uji aplikasi béta dina iPhone, iPad sareng Apple Watch anjeun

Lampir

Apple ngenalkeun TestFlight di ios 8 saatos perusahaan apel kéngingkeun perusahaan pengembangna sababaraha bulan sateuacanna. Kalayan Testflight Apple hoyong sayogi pikeun pangembang cara anu langkung saderhana, langsung sareng tiasa diaksés ku seueur jalma deui tina uji coba aplikasi sateuacan ngaleupaskeun vérsi akhir. Saeutik demi saeutik deui pangembang anu milih cara ieu pikeun nguji aplikasi na, sareng ayeuna kalayan kamungkinan anyar pikeun uji coba aplikasi Apple Watch minatna beuki ningkat. 

Hal anu saé pikeun TestFlight pikeun pangembang nyaéta henteu kedah nyandak Sértipikat atanapi Propil Provising naon waé pikeun tiasa ngirim Betas ka pangguna "normal". Henteu perlu pikeun saha waé pikeun ngaktipkeun UDID anjeun, atanapi gaduh akun pangembang pikeun tiasa nyobian aplikasi ti perusahaan mana waé anu hoyong nganggo TestFlight. Undangan dilakukeun ku email, anu sacara saderhana nyederhanakeun sadayana prosedur. Pamaké ngirim email (kedah janten Apple ID) Pikeun pamekar, anjeunna ngempelkeunana dina program na, pangguna nampi email konfirmasi kalayan tombol unduh aplikasi, sareng éta waé. Ti dinya, sadaya pembaruan dilaksanakeun ti TestFlight éta sorangan, sanaos anjeun sok nampi email anu ngabéjaan yén aya vérsi anu anyar.

Patarosan anu seueur anjeun bakal naroskeun nyaéta ... Kumaha carana abdi tiasa aksés kana Betas? Aya watesan utama aplikasi ieu. Teu aya bagian anu pamekar tiasa ngumumkeun Betas na supados saha waé anu nganggo aplikasi anu tiasa dipasang dina program na. Hiji-hijina cara kuring mendakan pikeun ngadaptar pikeun Betas anu dipikaresep ku kuring nyaéta ku ngahubungi pamekar sacara langsung, boh ku email atanapi ngalangkungan jaringan sosial, utamina Twitter. Panginten watesan pikeun 1000 panguji mangrupikeun alesan naha anjeun henteu kersa ngadamel pengumuman teuing umum.

Pembaruan panganyarna tina TestFlight parantos nambihan kamampuan pikeun nguji aplikasi pikeun Apple Watch, sahingga aplikasi naon waé anu gaduh perpanjangan na pikeun Apple Watch bakal tiasa ilubiung dina program sareng nguji kadua aplikasi, ios sareng Watch OS. Henteu diragukeun mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pisan pikeun pangguna anu gelisah anu hoyong ngabantosan pamekar pikeun aplikasi anyarna bari resep fungsi anyarna (sareng bug) sateuacan batur. Penting pikeun émut yén anjeun kedah ngagaduhan sahenteuna ios 8 pikeun tiasa nganggo TestFlight.

TestFlight (Tautan AppStore)
Lampirbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.