IOS 9.2.1 Tés Kinerja dina Alat Warisan

Ios-9-2-1-béta-tés-tés

Saminggu saatos peluncuran resmi vérsi akhir ios 9.2, Apple ngaluarkeun sababaraha dinten ka pengker béta munggaran ios 9.2.1 pikeun pamekar sareng 24 jam engké béta umum, sahingga sadaya pangguna hoyong ngabantosan ningkatkeun kinerja ku cara masang éta tiasa ngalakukeun éta. IOS 9.2.1 parantos sayogi pikeun sababaraha dinten sareng ayeuna tés kagancangan munggaran parantos dilaksanakeun dina alat anu langkung lami pikeun mariksa naha operasi vérsi anyar ieu ngagancangkeun operasi alat anu paling Samaun sareng kanggo waktos tina naon anu urang tiasa tingali ieu anu leres.

Sanaos janji Apple salami WWDC yén aranjeunna bakal fokus kana ningkatkeun kinerja alat lami, pamutahiran ieu parantos lami sumping dina bentuk pembaruan. Dina pidéo anu kami nunjukkeun ieu di handap, urang tiasa ningali sababaraha paningkatan dina performa, éta henteu ageung tapi sadayana sigana nunjukkeun yén jajaka ti Cupertino leres-leres fokus kana ningkatkeun kinerja alat anu pangpanjangna sareng urang.

Tés kinerja ios 9.2 sareng ios 9.2.1 dina iPhone 5s

Uji kinerja ios 9.2 sareng ios 9.2.1 dina iPhone 5

Tés kinerja ios 9.2 sareng ios 9.2.1 dina iPhone 4s

Sanaos vérsi béta, ios 9.2.1, urang tiasa ningali kumaha alatna kirang nyéépkeun waktos pikeun muka aplikasi anu tangtu ngaran pituin sapertos Pesen sareng Kaméra. Kinten-kintenna, betas salajengna bakal ningkatkeun performa sareng agility anu sesa aplikasi sistem anu dipasang langsung dijalankeun.

Barudak di @iApplebytes, anu parantos tés, périodik ngalakukeun tés kagancangan dina sadaya alat anu cocog sareng versi panganyarna tina ios 9 pikeun mariksa naha prestasina ningkat atanapi parah unggal versi anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eze De Martiis cenahna

    Langkung saé pisan pikeun ngeureunkeun uji coba ios pangénggalna ngalawan anu sateuacanna, sareng ngalakukeun éta ngalawan pérsi anu langkung lami sapertos ios 8 atanapi ios 7 .. Di dinya urang leres-leres bakal ningali kumaha jalanna….

  2.   Valentin cenahna

    Hahahaha saé pisan ceuk

  3.   Cocacolo cenahna

    Lamen ti pangguna anu parantos malikkeun iPhone na tina ios 3 ngawadul yén ios 9 fatal handapeun garis ...
    ________________________________________________________________________________________________________________

  4.   Juan C cenahna

    ios 9.0 sareng engké, éta téh sampah pikeun ipad 2, janten kasus kuring panutupanana dina kaseueuran aplikasi

  5.   joshuekant cenahna

    Kuring satuju pisan sareng koméntar anu munggaran. Babandingan kedah dilakukeun antara 9.2.1 sareng versi 8 panganyarna, nyaéta 8.4