Inggris parantos nampi Apple Pay kanggo mayar sababaraha layanan pamaréntah

Apple Pay

Salami konperénsi tanggal 25 Maret, dimana Apple nampilkeun jasa pidéo streaming na Apple TV +sajaba ti Apple arcade y Apple Card Diantara anu sanés, perusahaan Tim Cook ngumumkeun yén éta masih damel dina perluasan Apple Pay sareng anu sateuacan akhir taun ieu, bakal aya di 40 nagara.

Di Spanyol jumlah bank anu cocog sareng Apple Pay langkung ageung, nanging, henteu acan nyebar pisan yén pamaréntah nyoko pikeun mayar sababaraha jasa, hal anu parantos dilakukeun pamaréntah Inggris, anu salami sababaraha jam ngamungkinkeun anjeun mayar dugi ka opat tina jasa online anjeun ngalangkungan Apple Pay.

Numutkeun ka ITV, halaman wéb gov.uk ngamungkinkeun anjeun mayar online liwat Apple Pay dina jasa ieu: Global Entry Services, panyingkepan sareng cék jasa pangaluaran, Layanan Wisatawan Didaptarkeun sareng Layanan Visa Waiver Éléktronik. Dukungan pamaréntah Inggris pikeun Apple Pay henteu lirén di dinya, sareng numutkeun média ieu, Éta bakal dilegaan ka jasa lokal sanésna salian ti pulisi dina akhir taun.

Pamaréntah Inggris ngaluncurkeun platform online gov.uk ngan ukur nambihan dukungan pikeun kartu debit sareng kiridit. Épansi ka Apple Pay ngamungkinkeun pangguna Apple pikeun nambihan lapisan kaamanan tambahan nalika mayar ngalangkungan Internet, kumargi aranjeunna henteu kedah ngabagi detil kartu kiridit na iraha waé.

Numutkeun ka Menteri Oliver Dowden, aranjeunna parantos nambihan dukungan pikeun Apple Pay kanggo ngirangan panipuan sahingga ngagampangkeun pamayaran ka pangguna ngalangkungan internét. Apple Pay ayeuna sayogi di langkung ti 30 nagara: Jérman, Arab Saudi, Australia, Brasil, Bélgia, Kanada, Cina, Dénmark, Finlandia, Perancis, Hong Kong, Irlandia, Pulo Man, Guirney, Italia, Jepang, Jersey, Norwegia , Selandia Baru, Rusia, Polandia, San Marino, Singapura, Spanyol, Swiss, Swédia, Taiwan, Ukraina, Uni Émirat Arab, Inggris, Céko, Amérika Serikat sareng Kota Vatikan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.