Unboxing mimiti iPhone 13 Pro dina emas

Unboxing pidéo mimiti iPhone 13 dina emas nembongan dina jaringan anu sigana henteu kedah diterbitkeun sababaraha dinten, tapi henteu acan. Ieu mangrupikeun salah sahiji pidéo anu pastina nampi jutaan kunjungan sareng sanés tepat kusabab kualitas ngéditna. Pidéo ieu mangrupikeun anu munggaran diterbitkeun dina internét sareng éta nembongkeun unboxing tina iPhone 13 Pro Max anyar.

Kami yakin yén iPhone 13 anu énggal bakal ngagaduhan sakedik pidéo dina internét sareng henteu persis dilakukeun ku kaméra anu kuat. Jinis pidéo ieu sok dipikaresep sareng upami anjeun anu mimiti ngabagi éta dina jaringan sosial YouTube yakin anjeun kéngingkeun seueur kunjungan.

Saluran YouTube SalimBaba Téknis, tanggung jawab nyebarkeun pidéo ieu sareng sacara logis éta henteu aya hubunganana sareng video unboxing iJustine atanapi Marques lami anu saé. Bisi ieu, tingali eusi kotak modél iPhone 13 anyar, dina hal ieu modél Pro Max dina emas. Ieu pidéo na:

Pidéo jelas nunjukkeun naon anu ditambihan dina kotak modél iPhone 13 Pro Max anu énggal. Kabel ngecas, sakedik pitunjuk sareng éta waé. Unboxing tina iPhone 13 énggal ieu ngingetan urang ngeunaan modél iPhone sateuacana, anu 12. Henteu aya jinis carjer anu ditambihan dina kotak. Minggu ayeuna urang bakal ngamimitian ningali langkung seueur video anu sami sareng ieu, dina naon waé kami ngarepkeun ku édisi anu langkung seueur dianggo sanajan henteu perlu kusabab iPhone 13 henteu nambihan anu énggal saluareun anu urang tingali dina modél samemehna.

Salaku catetan naha aranjeunna tiasa nunjukkeun upami stiker Apple aya dina warna emas? ..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.