Unduh MovieBox pikeun ios 9 tanpa Jailbreak

médioskop

MovieBox, aplikasi kasohor anu ngamungkinkeun pangguna ngaksés katalog bébas pilem sareng acara tipi tina iPad kami nampi pembaruan kana vérsi 3.3.7 sahingga ngamungkinkeun kami masang vérsi anu langkung luhur tibatan ios 9, kalebet ios 9.1, lengkep gratis sareng ampir otomatis. MovieBox tiasa dianggo pisan dina alat anu teu acan dibébaskeunBoh iPhone atanapi iPad. Cara na cukup saderhana sareng gancang, janten teu janten masalah pikeun pangguna ios umum. Dina Actualiad iPad kami ngawartosan anjeun kumaha cara masang MovieBox di ios 9 tanpa Jailbreak.

Aplikasi anu hebat ieu sayogi ngalangkungan sistem unduh vShare, pikeun ieu urang kedah lebet dina halaman wéb resmi aranjeunna ti alat ios kami sareng unduh installer aplikasi alternatif na. Sakali dipasang, urang bakal angkat ka kotak search pikeun milarian aplikasina MovieBox. Kusabab sifatna henteu resmi pikeun jasa éta perlu dipasang ti toko aplikasi "alternatip" ieu, kusabab éta henteu nyumponan sarat anu dianggap Apple sayogi di iOS AppStore.

Aplikasi vShare éta bakal naros kami masang profil pangguna anu dirobih, prosedur instalasi cukup saderhana sareng halaman wéb na sayogi dina basa Spanyol. Sakali propil diunduh, alat bakal nyaritakeun yén éta sanés panyadia anu tiasa dipercaya, tapi kami tetep bakal masang éta, ti dinya urang bakal tiasa nganggo vShare sakahayangna, janten gampang sapertos milarian MovieBox, ngaunduh sareng masangna. Memang bener yén pasar alternatip ieu anu disebut vShare tiasa dianggo pikeun ngaunduh seueur aplikasi sanésna, tapi kami ngantepkeun éta dina tanggung jawab anjeun, sareng ku résiko yén jenis kagiatan ieu ngandung anu tiasa ngabahayakeun privasi anjeun, tangtosna kami nyarankeun yén anjeun mayar aplikasi dina cara anu biasa sareng aman, ti ios AppStore. Kantun ku MovieBox kami teu ngagaduhan pilihan anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   DavidM cenahna

    Naha aman pikeun masang profilna? Naha kuring tiasa mupus saatos masang pilemBox sareng tetep nganggo?

  2.   Sambel kaluar cenahna

    Upami anjeun ngahapus propilna, anjeun mupus aplikasi na

    Anjeun parantos tiasa gaduh tingkat basa Inggris anu saé, sabab éta bakal nganggo basa anu tiasa ningali pilem na

  3.   José cenahna

    Éta moal ngantep kuring muka vshare .. "Pangembang perusahaan teu dipercaya" sareng ngan ukur masihan kuring pilihan pikeun ngabolaykeun, naha aya anu terang kunaon?

    1.    Bahaya cenahna

      Buka propil sareng percanten ka pengembang, sahingga anjeun tiasa.

  4.   juru salamet cenahna

    Kuring masang vshare tanpa aya masalah, maka kotak Pilem tapi saatos sababaraha dinten kuring henteu tiasa muka aplikasi anu kuring unduh ti vshare ... Abdi gaduh IOS 9.1, naha aya anu tiasa ngabantosan kuring pikeun méréskeun masalah ieu ??? Hatur nuhun!

  5.   neo cenahna

    Kanggo profési ipad kana Moviebox.?