Blek sayogi didownload gratis kanggo waktos terbatas

ngebul

Kusabab urang henteu ngan ukur hirup tina iPhone 7 tina Apple Watch generasi kadua anu réréncangan kuring bakal dibahas salami dinten ayeuna pikeun nunjukkeun sadaya berita anu katingali sareng sanés nalika intina terakhir, kuring bakal ngawartosan anjeun deui kaulinan anyar anu tiasa urang unduh gratis Waktos Terbatas.

Upami dina tulisan kuring saencanna kuring nunjukkeun aplikasi anu disebut iPhocus, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur setélan manual kaméra kami pikeun ngarékam pidéo, ayeuna giliran gim, Blek, salah sahiji gim anu nampi harga anu pangluhurna saprak datangna di pasar sakedik dua taun ka pengker.

Blek mangrupikeun gim teka-teki anu sanés anu urang kedah angkat gambar dina layar pikeun ngumpulkeun sadaya bunderan warna anu ditembongkeun di jalan, nyingkahan sagala waktos anu warna hideungna. Teu aya jalur anu parantos ditangtoskeun pikeun dituturkeun pikeun kéngingkeun bunderan ieu, tapi urang gaduh cara gratis kanggo mindahkeun layar sakahayangna, anu nawiskeun kamungkinan resolusi anu teu aya watesna pikeun urang. Nalika urang maju dina tingkat, pajeulitna gim langkung luhur, anu bakal maksa urang kedah memeres otak urang.

Sababaraha penghargaan anu dimeunangkeun ku kaulinan nyaéta Apple Design Award, Best Mobile Game, Excellence in Innovation and Best Game di Wina. Kaulinan ieu ngagaduhan skor 4,5 bintang tina 5 kamungkinan, anu mastikeun yén kualitas sareng playability Blek dijamin sepanjang waktos. Blek gaduh harga biasa 2,99 euro, tapi sakumaha kuring ngawartosan anjeun dina awal tulisan, ayeuna urang tiasa ngaunduh gratis

Fitur Blek

  •  Pangalaman hiburan anu unik pisan
  • Kaulinan anu luar biasa pikaresepeun sareng pinter
  • Ngawengku 80 tingkat anu luar biasa
  • Dirancang kalayan ati-ati pikeun alat layar rampa
  • Prestasi sareng Tantangan Pusat Permainan
  • Singkronisasi sareng iCloud: kamajuan anjeun bakal disimpen dina sadaya alat anjeun

Detil blek

  • Update terakhir: 16-12-2015
  • Vérsi: 1.6
  • Ukuran: 114 MB
  • Basa Inggris
  • Kasaluyuan: Meryogikeun ios 6 atanapi engké. Éta cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.

https://itunes.apple.com/es/app/blek/id742625884?mt=8

Blek (Tautan AppStore)
Blek5,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andresandrei cenahna

    Langkung saé perhatosan kanggo waktos anu kawates, leres? Hahaha, salam!

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Saatos masalah terakhir anu seueur nyarios ka kuring sadayana sabab éta henteu gratis deui deui nalika diterbitkeun, kuring ngajelaskeun pisan.
      Salam.