Unduh wallpaper iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus

anyar-wallpaper-iphone-7

Sedengkeun pangguna anu mimiti mimiti nampi iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anu mimiti, anu aranjeunna simpen tanggal 9 Séptémber, dua dinten saatos presentasi resmi na, seueur anu maca anu naroskeun ka kami pikeun wallpaper énggal yén aranjeunna bakal nawiskeun éta anyar iPhone. Dina waktos ayeuna Sadayana sigana nunjukkeun yén paménta sakali deui ngaleuwihan saham perusahaan, hal anu sacara logis parantos ngambek seueur pangguna anu parantos ngusap tangan pikeun ngararasakeun 16 Séptémber payun ku iPhone anyarna.

Wallpaper anyar ieu henteu sayogi dina vérsi ios anu ayeuna aya di pasar sareng urang ngan ukur bakal tiasa nikmati upami nyandak iPhone anyar atanapi upami Kami unduh aranjeunna tina tautan anu kuring nunjukkeun ka anjeun dina tungtung tulisan ieu. Dina tulisan ieu kami ngan ukur nunjukkeun vérsi statis dina wallpaper anyar, sanés dinamis sareng dinamis anu bakal ngagem pangguna Apple anu paling sumanget.

Sakumaha pastina anjeun parantos ningali dina sababaraha pidéo anu medar dina YouTube anu aya hubunganana sareng iPhone 7, wallpaper ieu aranjeunna nunjukkeun kami turunna warna dina warna anu béda sareng latar anu béda, sahingga unggal pangguna tiasa milih anu paling cocog sareng selera sareng naha henteu, kabutuhanana.

Resolusi tina lima wallpaper anu urang nunjukkeun, nyaéta 1080 x 1920, résolusi maksimum anu ditawarkeun ku iPhone 7 Plus. Wallpaper ieu cocog pikeun sadaya pangguna anu nganggo iPhone 6s atanapi iPhone 6s Plus anu henteu ngarencanakeun pikeun ngapdet alatna kana modél pangénggalna, ngan saukur kusabab kaméra sareng tahan cai duaan, fitur utami modél iPhone anyar anu dipidangkeun . perusahaan dina 7 Séptémber.

gambaran

Sakumaha anu dituduhkeun ku siluX dina koméntar, warna tina tetes ieu mangrupikeun warna anu ngagugulung kana warna iMac anu munggaran, modél anu ogé pangpayunna di pasar ngaleungitkeun floppy drive, sapertos iPhone 7 sareng jack headphone.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel cenahna

    sareng tautan na?

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Éta low gigireun gambar. Nalika anjeun mencét éta anjeun kedah ngeklik Témpél ukuran pinuh pikeun ngakses resolusi aslina.

  2.   siluX cenahna

    "Kanggo masing-masing pangguna kanggo milih anu paling cocog sareng cita rasa sareng naha henteu, kabutuhanana"

    JAJAJAJAJA Kuring parantos kabagi sareng kabutuhan ... Kuring henteu terang yén warna tiasa janten penting sareng diperyogikeun. Éta pikeun fashion hargana, tapi éta tetep aya dina rasa.

    Anjeun parantos tiasa nyebatkeun yén warnana ngémutan Imac anu mimiti anu kuring pasihkeun padamelan, anu hartosna ngaleungitkeun floppy drive, jelas anu henteu aya konektor jack, hatur nuhun.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Anjeun leres leres di dunya. Anjeunna henteu acan murag. Kuring ngamutahirkeun post inpormasi anjeun.
      Hatur nuhun pisan.

    2.    Damien cenahna

      Nya, banyol naon! Dina iPhone 7 mah wallpaper éta henteu janten guyonan kecuali anu langsung! Naon
      Kumaha upami didinya? Naha aya anu terang naha éta kalebet kana plus atanapi henteu? Hatur nuhun!

  3.   Joan cenahna

    Aranjeunna henteu aya dina gerak kuring, upami henteu, maka kamiskinan.

  4.   perusahaan cenahna

    Hatur nuhun pikeun ngabagi aranjeunna.

  5.   Pangpangna cenahna

    Kuring ngartos tina koméntar siluX, hartos dana, tapi éta unggal waktos, aranjeunna gaduh kirang hirup atanapi aranjeunna nyiptakeun aranjeunna ku kirang waktos unggal waktos atanapi aranjeunna kakurangan tina ideu, kuring henteu terang.
    Kadang-kadang kuring sono kana desain perangkat lunak sakedik anu ngajantenkeunana menonjol ti sésana. Ayeuna, ngeunaan desain antarbeungeut ayeuna, éta henteu langkung ti sistem saderhana langkung ti sésana. Kaduhung.

  6.   IOS 5 Salamina cenahna

    Phew lirén sareng dana "énggal" éta ...
    Dina presentasi iPhone 6s aranjeunna nunjukkeun latar tukang animasi anu diwangun ku lauk anu diangkat khususna pikeun kasempetan éta, nyaéta pisan perhatian kana detil anu luar biasa. Tapi dana ieu naon?
    Sareng seniman tamu pikeun panutupan keynote? Indung abdi! Sapotong nyingsieunan! Kabogoh boogeyman !!
    Keynote pangsaéna pasti aya salah sahiji iphone 6!

  7.   Paulina cenahna

    Kuring gaduh iPhone 7 plus sareng dana éta henteu datang. Tétéla Apple poho.

    1.    Juan cenahna

      Kuring nembé naroskeun hal anu sami, kuring mésér iPhone 7 Plus sareng henteu aya tanda gambar wallpaper énggal

  8.   Juan cenahna

    Halo dulur:
    Abdi hoyong terang upami normal yén kuring gaduh iPhone 7 Plus sareng éta henteu kalebet wallpaper énggal. Éta tiasa kajantenan?
    Salam na hatur nuhun pisan

    1.    ruben_aparicio@msn.com cenahna

      Abdi gaduh iPhone 7 sareng kuring ogé henteu ngagaduhan dana! Kumaha kabarna?

  9.   Carlos cenahna

    Abdi IPHONE 7 PLUS sami tanpa dana énggal ... teu aya anu diiklankeun ☹️️

  10.   Daniel cenahna

    Nya, kuring parantos ngaleupaskeun iPhone 7 sareng 7 plus tina applestore sareng nanaon pisan. Aranjeunna nyindiran urang, sareng sanés alat anu murah.