Unduh wallpaper Keynote pikeun 9 Séptémber

Latar-keynote-830x400

Salajengna 9 Séptémber, sareng tina iPad News, anjeun tiasa nuturkeun inténsip anu bakal ditepikeun ku Apple, sabab sadaya rumor sigana nunjukkeun, modél iPhone 6 anyar, anu bakal janten iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus. Salaku tambahan, Apple bakal nginpokeun ka kami ngeunaan beja pangénggalna di iOS 9 yén sababaraha jam engké bakal sayogi sahingga sadaya pangguna tiasa ngamutahirkeun alatna kana versi pangénggalna, anu bakal teras-terasan cocog sareng iPhone 4s sareng iPad 2, alat paling Samaun perusahaan anu teras-terasan nampi pangrojong. Untungna, Apple parantos fokus kana ningkatkeun kinerja alat-alat ieu, kumargi ios 8 mangrupikeun léngkah anu penting pisan dina operasi modél ieu.

Kayaning keynote atanapi versi anyar ios, pangguna sok hoyong tiasa ngaraosan wallpaper pangénggalna atanapi uleman anu dikirim Apple ka média dina alatna, sapertos hal anu urang perhatoskeun dina tulisan ieu. Handap anjeun bakal mendakan dana tina uleman terakhir anu dikirim Apple ka média pangpentingna, dina adaptasi anu béda pikeun iPhone sareng iPad. Tapi henteu ngan ukur latar aslina anu dipaké pikeun uleman, tapi anjeun ogé bakal mendakan modifikasi anu béda-béda.

Anu ngurus penerbitan dana ieu parantos @stijn_d3sign@bart172_ y @Jason zigrinoanu parantos ngeposkeun aranjeunna kana tulisan iDownloadblog. Gambar disimpen dina imgur, pikeun ngaunduh éta urang kedah muka tautan sareng pencét dina tombol katuhu beurit pikeun ngaunduh kana komputer anjeun atanapi tahan jari dina gambar anu dimaksud supados pesen anu ngamungkinkeun urang simpen éta katingali dina gulungan urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.