Uni Éropa bakal ngajukeun carjer umum pikeun sadaya telepon pinter, henteu ngémutan keluhan Apple

Salah sahiji masalah anu paling penting ayeuna nyaéta béak batrénaAnjeun bakal ningali jalma dipasang kana outlet di jalanan atanapi bahkan dina platform subway, outlet anu bahkan henteu kedah dianggo ... Sareng urang moal tiasa hirup tanpa alat sélulér. Sareng aya hubunganana sareng ieu kami nyanghareupan dilema para pamirim. Henteu sadayana nganggo iPhone, tapi kumaha upami urang sadayana ngagaduhan pangecas anu sami? kahirupan urang bakal langkung raoseun. Ieu parantos aya di rencana Uni Éropa, carjer universal, sareng sigana bakal maju sanaos kritik ti Apple. Tetep maca yén kami nyaritakeun sadayana rinci.

Alesan pikeun ieu Uni Éropa nyaéta réduksi e-runtahUpami urang sadayana nganggo charger anu sami urang moal butuh anu énggal, masuk akal ... Tapi anjeun terang yén Apple henteu lucu pisan ngeunaan ieu, sareng stratégi na pikeun ngirangan limbah éléktronik nyaéta ngaleungitkeun carjer anu "dipasihkeun" produk na, hal anu ku jalan ogé geus nyieun pabrik séjén. Uni Éropa neraskeun rencana na sareng sigana yén dina bulan Séptember bakal ngajukeun undang-undang standarisasi ieu pikeun carjer universal.

Ku cara urang parantos gaduh carjer universal, sareng éta beuki seueur alat anu ngamungkinkeun ngecas nirkabel, sareng Qi standar parantos didamel universal. Tapi leres, Uni Éropa leres, éta langkung saé pikeun sadaya pabrik nganggo jinis carjer anu sami, éta mangrupikeun ukuran ékologis sareng upami sungut Apple pinuh nyarioskeun ngeunaan lingkungan, kedah ngadopsi bentuk ngecas ngalangkungan USB-C éta bakal saéstuna. Sareng ogé émut yén iPad Pro parantos ngalebetkeun palabuhan USB-C janten transisi moal hésé. Sareng anjeun, naon anu anjeun mikirkeun sadayana kontropérsi ieu ngeunaan carjer universal? Naha Apple nganggo palabuhan anu sami sareng kompetisi?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.