Kami diuji wadah iPad magnét Lululook

Lululook nawiskeun kami dukungan pikeun iPad didamel sapinuhna tina aluminium sareng nganggo magnet anu kuat pikeun nahan iPad dina tempatna, kalayan kamungkinan nyaluyukeun kacondongan sareng orientasi.

Kemungkinan anu ditawarkeun ku singkatan pikeun iPad seueur, sareng ampir sadayana ditujukeun pikeun langkung raoseun nalika ngagunakeunana, naon waé tugas urang. Kacuali nalika anjeun nganggo Apple Pencil, gaduh iPad dina posisi anu langkung luhur tibatan tabel nyaéta anu paling raoseun boh pikeun ngonsumsi eusi multimedia sareng pikeun ngagunakeunana dina otomatisasi kantor, kaulinan, jst. Sareng pikeun ieu anjeun peryogi dukungan, sapertos ieu anu kami uji ayeuna ti Lululook.

Dijieunna tina aluminium, kualitas ngawangunna saé pisan, ngahasilkeun dukungan anu mantep sareng stabil. Suku dampal suku ampir identik dina desain sareng suku iMac, bahkan langkung kandel. Piring ageung tina bahan anu sami dipasang dina sampéan ieu ku jangkar éta ngamungkinkeun rotasi 360º ngarobih orientasi iPad, sareng Dengdekkeun tina -20º janten 200º. Kituna urang tiasa nganggo iPad duanana sacara horisontal sareng vertikal, sareng urang tiasa nyaluyukeun Dengdekkeun layar sakumaha resep urang. Hal ieu dilakukeun nganggo gerakan lemes pisan tanpa sela.

Gagantél iPad kana basa parantos dilakukeun berkat magnet kuat anu ditempatkeun sacara strategis pikeun ngagabung sareng magnet anu kalebet iPad éta sorangan. Serikat ieu kuat, iPad henteu murag sateuacan aya gerakan anu dilakukeun, sareng urang tiasa muterkeun tanpa sieun yén éta bakal ngalih tina pangrojong. Sedengkeun pikeun ngagunakeunana ku panutup, upami aranjeunna ipis (kirang ti 0,8mm) moal aya masalah, sareng Lululook nyarankeun ngagunakeun panutup magnét tanpa langkung kandel.

Pendapat editor

Lululook nawiskeun kami stand aluminium anu diwangun kalayan mékanisme clamping magnét anu leres-leres raoseun sareng aman. Kamampuh ngaluyukeun sudut Dengdekkeun layar sareng nempatkeun duanana sacara horisontal sareng vertikal ngajantenkeun aksésori anu sampurna pikeun digunakeun ku keyboard, pikeun ngonsumsi eusi multimedia atanapi maén nganggo kontroller anu cocog. Sayogi ti Lululook $ 59,99 en link ieu. Aya modél anu cocog sareng iPad Air 4, iPad Pro 12,9 ″ sareng 11 ″, duanana dina warna pérak sareng warna abu-abu.

Panyekel iPad magnét
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
$59,99
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Awét
    Penerbit: 80%
  • Bérés
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Kualitas bahan sareng konstruksi
  • Rotasi 360º sareng condong 220º
  • Panyekel magnét pisan raoseun dianggo

Kontra

  • Jangkungna henteu tiasa diatur

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.