VLC pikeun ios mulih deui ka App Store

VLC pikeun ios

VLC mangrupikeun pamuter pidéo multi-format anu kawéntar anu henteu meryogikeun presentasi, seueur jalma ngagunakeunana kusabab kamungkinanana teu kaétung sabab sayogi pikeun sistem sapertos OS X, Windows, Linux, Android sareng deui, iOS.

Kuring nyarios deui sabab dina dintenna pamuter ieu resep nongkrong sepi di App Store dugi ka panyipta na ngaluarkeunana kusabab kurangna kasuksésan, sareng salaku akibatna aya barisan klon anu disebut VLC pikeun ios sareng anu sanésna di App Store, hal anu anjeun tiasa bayangkeun anjeunna henteu resep teuing.

Kanyataanna nyaéta aranjeunna parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeun kawatesanan klon ku ngaleupaskeun a vérsi anyar sareng ningkat ti pamuter terkenal anu kedah sayogi di App Store sadaya nagara sakedik-sakedik (dina waktos nyerat tulisan ieu, éta henteu sayogi di App Store Spanyol).

Rahmat pamaén ieu dumasar kana sababaraha poin, sapertos éta muterkeun sadayana format, anu sumber terbuka sahingga lengkep bebas, jsb.

Aplikasina meryogikeun ios 6.1 atanapi langkung luhur pikeun fungsina sareng diadaptasi kana 64 bit, ngadukung modél iPhone sareng iPad pangénggalna.

Anjeun tiasa ngaunduh lamun aya tina tautan ieu:

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Javier Mojarro Luque cenahna

    Teu acan di toko aplikasi Spanyol!

  2.   Dany noya cenahna

    Di Swiss ogé

  3.   Malaikat reese cenahna

    Teu acan di Méksiko

  4.   Cristopher castro cenahna

    Henteu sayogi ... Maca babaturan pamahaman

  5.   Loloitoo cenahna

    Coba tingali dina folder anjeun tina aplikasi "Dibeuli", kuring, sapertos seueur, sono kana VLC, sareng nalika kuring maca berita ayeuna yén éta parantos sayogi, kuring ningali di aplikasi toko Mexico sareng teu nanaon, teras kuring milarian di Google sareng anjeunna ngintun kuring ka reddit, dimana aranjeunna masihan pilihan éta, dina "Dibeuli", milari VLC, sareng voila, anjeun tiasa ngaunduh. Jelas éta ngan ukur tiasa dianggo pikeun jalma anu dina sababaraha waktos parantos diunduh. 🙂

  6.   Kelas cenahna

    Naha aya anu terang yén éta bakal maénkeun AC3? Kuring ngabayangkeun yén bébas, éta moal mungkin

  7.   Kelas cenahna

    Kuring menerkeun sorangan:

    Puterkeun sadaya file, dina sadaya format, kalebet anu aheng, sapertos pamuter média VLC klasik.
    Puterkeun MKV, sababaraha lagu audio (kalebet 5.1), sareng lagu terjemahan (kalebet SSA!).
    Dukungan pikeun aliran jaringan, kalebet HLS, MMS atanapi RTSP.
    Kalebet saringan pidéo, manipulasi kagancangan playback, sareng milarian rupa.
    Perpustakaan media, sareng WiFi Upload, Dropbox & integrasi Google Drive sareng konci kode akses opsional.
    Integrasi pikeun headset Bluetooth sareng AirPlay.
    Pamanggihan jasa Jaringan Lokal sareng UPnP
    Ngarojong ios 6.1 atanapi engké
    Dukungan pinuh 64bit dina iPhone pangénggalna sareng iPad pangénggalna
    Lengkep gratis, gratis sareng sumber terbuka.

  8.   Osiris Armas Madinah cenahna

    Clasa, TEU nyandak Ac3, diparios ku kuring ayeuna 🙁

  9.   tanda cenahna

    Éta némbongan di toko salaku unduhan pikeun ngapdet sareng éta balesan yén barang éta henteu sayogi

  10.   Yesus Manuel Blazquez cenahna

    Pasti. Éta henteu ngantep kuring masangna ogé. Éta nyebatkeun yén barang na teu aya deui .......