Wéb WhatsApp kanggo iPhone ayeuna sayogi pikeun sadaya pangguna

whatsapp-wéb

update: Wéb WhatsApp kanggo iPhone ayeuna sayogi janten tong sono ka urang pituduh pikeun Wéb WhatsApp sahingga anjeun bakal nguntungkeun tina komputer anjeun.

Sanaos sanés pilihan anu urang paling hoyong, WhatsApp  éta tiasa dianggo kanggo waktos anu lami tina komputer desktop. Sajauh ieu, pangguna ios henteu tiasa nganggo metodeu anu ditawarkeun ku pamekar aplikasi olahtalatah paling kawéntar, tapi sigana ieu bakal robih teu lami.

Whatsapp Wéb pikeun iPhone tanpa jailbreak, tungtungna

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar anu judulna tulisan ieu, nalika ngaksés web.whatsapp.com nembongan dina pilihan pikeun iPhone sareng éta nyaritakeun naon anu bakal urang lakukeun pikeun nyapasangkeun iPhone kami sareng panyungsi. Jang ngalampahkeun ieu, saatos opsi diaktipkeun, urang kedah muka WhatsApp / setting / wéb WhatsApp sareng, ti ditu, scan the kode QR anu nembongan dina wéb.

IMG_4208

Pilihan pikeun nganggo WhatsApp Web bakal nembongan tanpa nampi apdet. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar sateuacanna, pilihan na parantos némbongan ka sababaraha pangguna. Ieu kusabab urang parantos gaduh vérsi anu cocog sareng wéb WhatsApp, tapi éta jarak jauh ngaktipkeun, sakumaha anu parantos kajantenan ku jasa telepon.

Dina hal nelepon, pangguna kedah nampi telepon tina kontak anu parantos diaktipkeun jasa, nutup aplikasi ti pamilih aplikasi sareng muka deui. Dina waktos éta, urang parantos tiasa nelepon ti WhatsApp. Dina kasus wéb WhatsApp, sigana henteu nutup sareng muka aplikasi atanapi maksa balikan deui opsi na nembongan, janten hiji-hijina hal anu tiasa urang lakukeun nyaéta sabar dugi diaktipkeun ti jarak jauh.

Kumaha waé ogé, kanyataan yén pangguna ios tiasa nganggo wéb WhatsApp moal ngarobih pendapat anu urang gaduh ku cara ieu ngagunakeun aplikasi tina komputer. Aplikasi anu sanés sapertos Line atanapi Telegram nawiskeun aplikasi asli, anu jelas-jelas daunna WhatsApp Inc. sareng proposal na anu parah pisan, anu ngan ukur tiasa dilabélan salaku "botched."

Upami anjeun nganggo Mac sareng henteu hoyong nganggo WhatsApp tina panyungsi, anjeun tiasa nganggo ChitChat.

[Ningkatkeun] Sakumaha sababaraha pangguna mairan, iraha uninstall WhatsApp sareng pasang deui deui, pilihan pikeun nganggo WhatsApp Web nembongan. Ieu mangrupikeun hal anu kuring parantos nyobian sakedik langkung ti sajam kapengker sareng éta henteu dianggo pikeun kuring, tapi kuring tiasa mastikeun yén kuring parantos ngalakukeun deui sababaraha menit ka pengker sareng kuring parantos tiasa ningali pilihan pikeun nganggo Wéb WhatsApp.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

27 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gabri cenahna

    Nya, kuring kedah lebetkeun Setélan sareng mémang WhatsApp Web nembongan. Abdi nyobian na éta tiasa dianggo sapertos Android.

    Ayeuna sahenteuna éta bakal langkung raoseun pikeun ngagunakeunana 🙂

    1.    Miguel Gaton cenahna

      Éta tetep henteu kaluar pikeun kuring. Kuring miharep bebeneran henteu nyandak waktos lami….

  2.   Daniel Martin Prieto cenahna

    Teuing ketukan ...

  3.   Marc cenahna

    Abdi sareng anjeun ... Aplikasi ieu anu disebat WhatsApp ngan ukur hiji kecap dina umumna nyaéta BABUZAS

    Telegram nawiskeun éta sareng seueur deui !!!

  4.   Talion cenahna

    Hmm, éta ngajantenkeun kuring heran. Éta dipikaterang yén WhatsApp Wéb henteu diaktipkeun dina ios sabab sakumaha ios henteu ngagaduhan seueur tugas anu saéstuna sareng mareuman aplikasi sareng jasa tertentu saatos sababaraha waktos pikeun ngahémat umur batre sareng salaku WhatsApp Web ngan ukur "nyapasangkeun" iPhone sareng PC (éta bertindak salaku kaca spion antara anu nunjukkeun telepon pinter sareng PC) ieu bakal sambung saatos sababaraha menit atanapi nalika layar iPhone dikonci. Kuring parantos lami nganggo Wéb WhatsApp sareng iPhone nganggo tweak Cydia anu ngamungkinkeun diaktipkeun, tapi kuring henteu ningali kumaha aranjeunna tiasa ngungkulan éta masalah dipegatkeunana bari henteu robih nanaon dina operasi WhatsApp Wéb atanapi aplikasi.

  5.   Austin Santos The Wonder cenahna

    sumuhun punten enggeus !!!

  6.   Javi cenahna

    Éta parantos gaduh 3-4 versi sareng kasaluyuan dina aplikasi, ngan ukur nganggo menu anu disumputkeun. Jailbreak sareng menu diaktipkeun ... Tapi upami aranjeunna parantos ngamimitian ngajantenkeun resmi, langkung saé.

    Kalayan ios 8.1.2 Kuring jailbroken sareng dikaitkeun sareng Émut, PC kuring ka iPhone. Nalika malikkeun salinan di ios 8.3 (tanpa Jailbreak) kuring tiasa neraskeun nganggo WhatsApp Web tanpa panjara dina komputer dimana éta dikaitkeun tapi tanpa tiasa nambihan deui. Pas kuring ngadamel anjeunna Jail kuring tiasa nambihan deui. Sahenteuna urang bakal tiasa ngalakukeun tanpa tweak 🙂

  7.   Kevin neko cenahna

    Kuring gaduh éta tweak pikeun sababaraha bulan. Kasép pisan

  8.   Javi cenahna

    Aranjeunna kedah ngalakukeun hiji hal, ayeuna cek dua kali tanpa muka aplikasi. Sateuacanna, pangguna iPhone henteu ngajarkeun anu sanés pikeun mariksa dua kali dugi aranjeunna muka aplikasina.

    Malah sateuacan anjeun muka WhatsApp sareng pesen-pesenna kedah diunduh, ayeuna sababaraha kali katingalina parantos diunduh. Boh kuring sareng réréncangan anu henteu kantos ngalakukeun Penjara. Sareng dina forum ieu parantos dikomentar ti 2 vérsi terakhir

  9.   Gabri cenahna

    Nya, kuring kedah nyarios yén sakitar 4 menit kuring nampi bewara konéng dina wéb anu nyarios yén kuring offline. Kuring ngahurungkeun hapé sareng ningali sareng nalika kuring balik kana wéb peringatan parantos ngaleungit. Ayeuna peryogi langkung ti 10 menit sareng kuring tetep nyerat dina rompok rerencangan tina wéb sareng kuring henteu nampi béwara deui. Kuring gaduh dina méja sambung kana wifi di bumi. Sajauh ieu saé pisan.

  10.   Mario Garcia Carrillo cenahna

    Leres! Éta ogé dianggo pikeun kuring, kuring parantos nutup sadaya aplikasi di tukang teras éta kaluar,
    tapi saatos 5 menit kapayun éta nyambung sareng anjeun kedah ngalebetkeun deui WhatsApp dina hapé pikeun ngaktipkeun sambungan.

  11.   Mauro Amircar Villarroel Meneses cenahna

    Tapi kuring parantos ngagaduhan éta berkat jailbreak

  12.   Hector cenahna

    Nya, ayeuna-ayeuna éta henteu kaluar dina vérsi whassap kuring 2.12.5 Abdi ngabayangkeun yén éta bakal datang sakedik-sakedik, hoyong nyobian

  13.   pep cenahna

    Kuring pikir éta saé pisan anjeun henteu resep WhatsApp, tapi éta henteu sigana janten alesan pikeun ngamangpaatkeun ngadamel koméntar sareng opini négatip gratis. Éta WhatsApp mangrupikeun aplikasi eksklusif pikeun héndsét sanés hartosna éta botch, éta ngan ukur cara séjén pikeun ningali olahtalatah.

    Kanggo catetan, kuring henteu satuju sareng seueur hal anu aranjeunna lakukeun ku aplikasi tapi éta henteu aya alesan pikeun nyarios naon anu anjeun pikahoyong.

    Alus soré.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Hai Pep. Urang nyauran hal-hal ku ngaran. Upami anjeun ngabandingkeun naon anu dilakukeun ku aplikasi sanés, anjeun bakal ngartos yén solusi WhatsApp mangrupikeun botch. Sareng upami anjeun ningali hartos botched dina RAE anjeun bakal ningali yén éta hartosna "Gawe atanapi padamelan anu henteu pati penting" (upami anjeun ngabandingkeun éta sareng persaingan) atanapi "Karya anu dilakukeun tanpa seni atanapi perawatan", (anu ningali persaingan, katingali yén henteu parantos dianggo cukup lami).

      Ogé, kuring henteu nyatakeun yén WhatsApp mangrupikeun botch, tapi proposal na pikeun nganggo aplikasi na dina alat desktop nyaéta.

      Hiji salam.

  14.   Nathanael Mars cenahna

    abdi sami ahaha hatur nuhun JB

  15.   Minggu Polo cenahna

    Nya kuring henteu ningali éta

  16.   Mariano cenahna

    Copot pamasangan sareng pasang deui aplikasi éta, ku cara éta pilihan WhatsApp Web nembongan. Éta dianggo pikeun kuring.

  17.   Juan Carlos cenahna

    Aranjeunna kedah ngamutahirkeun berita anu ngawartosan pengikutna yén WhatsApp Web bakal sayogi langsung di setélan aplikasi upami aranjeunna uninstall sareng masangkeunana deui. Diuji dina iPhone 5 nganggo ios 8 sareng iPhone 5s nganggo ios 9 béta umum.

  18.   jobs cenahna

    warta apel anu lami

  19.   rdv099 cenahna

    Naha aya didieu anu terang iraha pembaruan pikeun Apple Watch kaluar ??? Abdi henteu tiasa mendakan berita dimana waé ... Abdi hoyong ngajawab whatsapp tina jam tangan kuring, salam

  20.   Julián cenahna

    Kuring junun kéngingkeun pilihan pikeun némbongan dina setélan WhasApp saatos ngabalikan iPhone. Saatos éta anjeun tiasa aktipkeun.

  21.   JC cenahna

    Dupi anjeun ngaheureuyan abdi? botched henteu kedah install nanaon?
    Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa nganggo éta dina komputer naon waé anu nganggo konéksi internét sareng pangotéktak, leres-leres bébas tina OS anu anjeun anggo. Langkung portabel mustahil.
    Pribadi, éta sigana mangrupakeun ide nu sae.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Hai, JC. Anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami upami anjeun ngadamel vérsi wéb anu teu aya dina sélulér sapertos anu dilakukeun ku telegram

      https://web.telegram.org/#/login

      Janten anjeun ogé tiasa aksés tina alat naon waé kalayan ngan ukur pangotéktak sareng anjeun henteu kedah iPhone.

      Hiji salam.

  22.   Koswara cenahna

    Réréncangan, kuring parantos nga-uninstall sareng nga-instal deui aplikasi sareng pilihan wéb WhatsApp henteu némbongan, kuring henteu terang naon masalahna, upami anjeun tiasa ngantunkeun kuring kuring bakal ngahargaan éta. Salam

  23.   Cotee cenahna

    éta tiasa dianggo pikeun iphone 4? atanapi kusabab jinis ios anjeun moal tiasa deui? bantosan pls

  24.   Hellen cenahna

    Kuring ngaleungitkeun pilihan sareng pasang deui, tapi henteu jalan, éta henteu némbongan, kuring gaduh iphone 4, kuring ogé reboot deui sababaraha kali sareng teu aya, anu tiasa ngabantosan kuring?