Popcorn Time bakal sumping dinten ayeuna di iOS tanpa peryogi Jailbreak

PopCornTime

Pangguna Mac OS X sareng Windows sigana wawuh kana aplikasi Popcorn Time. Ogé kawanoh salaku bajak laut Netflix, pikeun anu henteu terang, éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling terkenal pikeun nonton pilem sareng serial dina streaming. Sadia dina platform utama (Android, Mac, Windows) Watesan ios henteu kéngingkeun éta aya dina platform ieu, kantun Cydia salaku hiji-hijina sumber. Tapi hal-hal siga kitu aranjeunna bakal robih mulai dinten ayeuna, sabab hatur nuhun ka iOS Installer, ieu sareng seueur aplikasi sanésna tiasa dugi ka ios.

ios-Installer

iOS Installer mangrupikeun aplikasi anu bakal dileupaskeun dinten ayeuna, sayogi pikeun Windows dina waktos ayeuna (sanaos vérsi pikeun Mac OS X bakal sumping dina sababaraha minggu) sareng éta bakal ngamungkinkeun pikeun ngalangkungan larangan Apple pikeun masang aplikasi dina iPhone, iPad sareng iPod Touch tanpa kedah aya di App Store. Éta mangrupikeun gerbang anu sampurna pikeun aplikasi sapertos Popcorn Time sareng émulator game anu kawéntar sapertos GBA4iOS anu masihan Apple seueur nyeri sirah sabab aranjeunna sok mendakan liang anu nyusup kana alatna.

Kami henteu terang langkung seueur detil ngeunaan kumaha ios Installer bakal jalan, tapi pas éta sayogi kami bakal nyaritakeun ngeunaan éta sareng ogé kami bakal ngalaksanakeun tutorial anu lengkep dina operasina sahingga sing saha waé anu hoyong tiasa nga-instal aplikasi anu cocog dina alatna, sanaos écésna aranjeunna kedah ngasuh sadaya résiko anu tersirat sabab aya di luar kendali Apple sareng batesan na pikeun ngajaga kaamanan anu paling luhur dina iOS. Aplikasi na bakal sayogi pas (dinten ayeuna) dina ramatloka resmi, sareng dina waktos ayeuna ngan ukur hiji urang terang yén bakal ngamangpaatkeun éta ti mimiti nyaéta Waktu Popcorn. Sabaraha lami waktos Apple badé ngalereskeun liang kaamanan ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.