Warta anu bakal kami mendakan di ios 8

ios 8 béta 4

Kusabab Juni panungtungan, nalika éta Versi XNUMX tina sistem operasi pikeun iDevices, dina iPad News, kami parantos nginpokeun ngeunaan berita sareng fitur utama anu parantos dilaksanakeun dina versi ieu. Salah sahiji anu utama sareng anu urang paling sukur ka pangguna nyaéta kamungkinan ngagunakeun keyboard pihak katilu, kalayan sakedik kabeneran éta moal beurat teuing nyerat téks anu kawilang panjang dina iPad.

Aplikasina Surat ogé ngalaman sababaraha tweak que ngamungkinkeun urang ningkatkeun kontrol anu kami lakukeun ngalangkungan email yén urang nampi, tapi kamungkinan tiasa ngirim gambar teu aya wates, anu urang tiasa laksanakeun dina béta munggaran, parantos ditolak. Aplikasi kaméra iPad ogé nampi berita sapertos kamungkinan nyieun pidéo ku pilihan waktu-lilana, poto dina HDR sareng nganggo timer, kontrol paparan antara séjén.

Pikeun ngahemat sadaya poto anu kami candak nganggo alat kami, Apple parantos ngapdet jasa panyimpenan awan anu disebat iCloud Drive, nurunkeun harga pikeun nyanghareupan persaingan, anu ngamimitian perang harga sababaraha bulan ka pengker. Kaméra hareup alat, biasana dipaké pikeun nelepon FaceTime (sajaba ti Selfie) bakal ngamungkinkeun urang nelepon grup sora, sapertos kasus aplikasi Skype.

sorotan-ios-8

Spolight, sapertos vérsi Yosemite kanggo Mac, parantos ngagedéan cakrawala pamilarian, nembongkeun hasil internétKu cara kieu, upami urang hoyong milari sababaraha inpormasi dina Google, urang henteu kedah muka panyungsi pikeun mendakanana. Siri, sanaos dugi ka tingkat anu langkung alit, ogé parantos nampi pembaharuan anu ngamungkinkeun "nelepon" salami alatna dieusi salian ti ngahijikeun pangakuan lagu ti Shazam.

Anyar anyar anu nunjukkeun parobihan dina méntalitas Apple dina édisi kadalapan ios, nyaéta kamungkinan nambihan perpanjangan, anu ngamungkinkeun urang ningkatkeun fungsi alat kami, ngalegaan sababaraha kamungkinan pikeun aplikasi pikeun saling komunikasi. Kabaruan anu sanés aya dina Continuity anu ngamungkinkeun urang ngamimitian tugas dina hiji alat (contona, dina iPhone) sareng béréskeun dina komputer anu lengkep, boh Mac atanapi iPad, nampi telepon dina Mac urang (upami urang gaduh iPhone ), diantarana waé. tapi dugi ka Oktober kami moal tiasa ngagunakeunana.

Fitur anu bakal ngamungkinkeun kami terang kumaha sareng aplikasi mana anu "nginum" batré kami (sayogi pikeun sababaraha waktos dina alat Android) bakal sayogi dina vérsi anyar ios 8 ieu. Urang moal deui kedah ngadamel spekulasi ngeunaan aplikasi mana anu janten panyabab drastis dina persentase alat kami.

berita-safari-ios-8

Paramban standar Safari, nampilkeun halaman-halaman anu kami buka dina gambar gambar leutik tiasa ngaidentipikasi sakilas naon anu urang hoyong aksésSalaku tambahan, ayeuna palang paporit nembongan di sisi katuhu layar, ngagulung naon anu urang tingali nalika urang ngaksésna. Pikeun ngendalikeun yén pangleutikna di bumi sareng yén aranjeunna henteu tiasa ngagaleuh aplikasi freemium anu terkenal sareng kontroversial, Apple parantos nyiptakeun Family (Family Sharing), dimana kepala kulawarga bakal nampi bewara, anu tiasa disatujuan atanapi ditolak, sareng anu mana bakal ngagambarkeun kagiatan sésa kulawarga (mésér dina aplikasi, mésér aplikasi, unduh musik / aplikasi ...)

Widget, fitur anu seueur dianggo sareng praktis, sapertos kitu, dina alat Android, tungtungna parantos luncat ka iOS kalayan pembaruan ieu tapi ku cara anu béda sareng anu dianggo dina alat Google, kumargi éta bakal kapendak dina Pusat Pemberitahuan. Pikeun ngarengsekeun, kuring pikir yén kuring henteu nyéépkeun sababaraha berita antara konci, aplikasi Keychain, anu kami tiasa aksés kana halaman wéb anu béda, jaringan Wi-Fi atanapi mayar nganggo kartu nganggo alat anu sanés (éta disingkronkeun ngalangkungan iCloud) bakal ngamungkinkeun para aplikasi pihak katilu ngamangpaatkeunana pikeun aksés langkung gampang sareng gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.