Washington Post: Ukuran Anti Lacak AirTag Henteu cekap

AirTags parantos aya sareng kami ngan ukur saminggu sareng teu aya sakedik ulasan (kaasup batur sapagawean urang Luis Padilla) anu parantos nunjukkeun éta AirTags anu sanés alat anu dirancang pikeun milarian jalma atanapi bahkan ingon-ingon tapi, sanaos ieu, sigana yén pangguna teras-terusan nguji fungsionalitas ieu sareng ayeuna éta Washington Post anu ngucapkeun masalah éta. Numutkeun ka Geoffrey Fowler ti Washington Post, lUkuran pencegahan AirTags pikeun dianggo salaku alat pelacak «Henteu cekap» sakumaha anu dituduhkeun dina publikasi ngeunaan éta.

Pikeun ngahontal kasimpulan ieu, Fowler parantos ngagunakeun AirTag pikeun nuturkeun dirina sareng berkat bantosan kolega, anjeunna parantos tiasa nalungtik naha gunana pikeun ngawaskeun, ngahontal kacindekan éta Alat anyar Apple mangrupikeun "alat pelacak anyar anu murah sareng éfisién." Ukuran kaamanan Apple parantos nambihan pikeun nyegah ieu - peringatan pangguna anu nampi iPhone upami AirTag iinditan sareng aranjeunna diantara barang-barangna ogé sora anu dikaluarkeun saatos tilu dinten ti anu bogana - moal cekap pikeun Fowler.

Tina petualangan na, anjeunna nyebatkeun di Washington Post yén, saatos saminggu ngawaskeun, anjeunna nampi gera tina kadua alatna, iPhone na sareng AirTag nyalira. Saatos tilu dinten, AirTag anu dipaké ngajantenkeun sora kahijina, tapi éta ngan ukur "15 detik sakedik nyikikik" anu, diukur, sakitar 60 desibel (dB). Saatos 15 detik éta, éta jempé sababaraha jam dugi ka sora anu sami deui anu "gampang dikedalkeun ku tekanan dina luhur AirTag."

Hitungan mundur pikeun disada deui disetél deui saatos AirTag kontak deui sareng iPhone anu bogana, janten upami urang nuturkeun anggota kulawarga, éta moal tiasa aktip.

Di sisi anu sanésna, Fowler nyarioskeun ngeunaan peringatan dina iPhone na ngeunaan AirTag anu henteu dikenal anu ngalih di gigireunna, tapi béwara ieu moal sayogi pikeun alat Android, janten éta bakal ukur dianggo pikeun pangguna ékosistem Apple. Anjeunna ogé ngritik sakedik inpormasi anu ditambihan Apple pikeun mendakan yén AirTag anu henteu dipikaterang kumargi éta ngan ukur tiasa dimungkinkeun ku ngaliwatan émisi sora tina éta.

Dina tulisan, Fowler ogé ngaku yén Apple parantos ngalakukeun langkung seueur pikeun nyegah panggunaan jinis alat ieu salaku alat lokasi tibatan pesaing na.sapertos Genténg nganggo Bluetooth. Anjeun tiasa ningali carita lengkepna sareng mendalamkeun pangalamanana di handap ieu link.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.