WhatsApp bakal ngantepkeun cicingeun beurat khas grup

Logo Whatsapp

Saha deui, anu kirang, tapi sadaya grup WhatsApp gaduh ékosistem nyalira. Sakumpulan elemen sareng poko pikeun sadaya jinis sareng kelas, dihijikeun ku hiji tujuan, sering perennial, anu kaleungitan sagala hartos sareng obyektivitas. Janten damel kelas, grup kulawarga anu biasa, koleksi hadiah kado ulang taun, grup ulang taun sareng kelompok kanggo masihan koméntar kana naon anu kajantenan nalika ulang taun. Nanging, aya unsur anu umum aya sacara individual, malahan sacara sasarengan. Unsur éta nyaéta disebatkeun "kelas beurat kelas." Éta poko anu unik pisan, koméntar kana masing-masing sandiwara, henteu ragu-ragu nyerang grup dina waktos anu teu lami ku panasaran, sareng tangtosna, éta hubungan masarakat di tempat modis, anjeunna moal ragu-ragu SPAMearte tanpa ampun . WhatsApp terang ieu, sareng milari solusina.

Tim pangembangan WhatsApp, anu parantos ningkat pisan ti saprak akuisisi Facebook pikeun WhatsApp (sadayana nyarios), parantos damel sababaraha bulan terakhir pikeun merangan SPAM, unsur anu sering teuing di klien olahtalatah instan pang populerna di dunya sareng anu henteu ngagaduhan jinis watesan dina grup.

Ngaliwatan pusat tarjamahanana, kami parantos tiasa niténan yén aplikasi éta henteu lami éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngahalangan pamilon khusus tina obrolan grup, janten urang tiasa maca seratan sésa-sésa anggota, tapi sanés pesen ti jalma anu diblokir, nyumbang kana katengtreman sareng katenangan urang. Wilujeng ka kelompok kalayan 900 pesen anu teu acan kabaca, kalayan teu raos. Kami tiasa fokus kana pangguna grup anu dipikaresep ku kami, atanapi sacara éksklusif pikeun anu kami resep. Hatur nuhun kana ieu, urang ogé tiasa nyingkahan kamungkinan konflik antara jalma-jalma anu parah pisan, atanapi anu condong ngabantah.

Ukuran ieu langkung spésifik sareng mangpaat tibatan tiiseun di grup, sareng bakal merangan SPAM kalayan éfisién. Tanggal pelepasanna henteu acan dipikaterang, tapi diperkirakeun bakal sumping sareng pembaruan salajengna, sasarengan sareng aplikasi pikeun Apple Watch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Hébat, tanpa ragu éta perlu.

  2.   Rafael Pazos cenahna

    gaduh nalika pembaruan énggal diluncurkeun hahahaha, panginten dina sabulan ... kumaha ieu whasapp (sigana kuring henteu nyeratna kalayan saé kusabab nolak kuring, kuring resep telegram sarébu kali ... tapi kuring nganggo pikeun kontak. .)

    tapi upami aranjeunna ngaluarkeunana bakal janten ostia.

  3.   parakeet cenahna

    Fungsi éta parantos sahenteuna aya sataun

    1.    arizagol cenahna

      maca sakedik, parakeet.