WhatsApp diénggalan ku berita anu dipertanyakan

Logo Whatsapp

Sakali deui pembaruan WhatsApp némbongan di App Store. Ieu janten kabiasaan akhir-akhir ieu, sareng urang henteu terang pasti naha éta saé atanapi goréng, utamina ngémutan yén aranjeunna parantos nganyarkeun langkung seueur dina sasih kamari ti dua taun ka pengker. WhatsApp ngahontal versi 2.12.10 tanpa hype atanapi piringTeu aya anu ngarepkeun, kirang langkungna, pembaruan ka klien olahtalatah instan anu paling populér, tapi di dieu, éta nyandak dua hal anu sakuduna dituju, anu salah sahiji pastina henteu. Sigana tim anu nyerat berita ngeunaan aplikasi saatos unggal pembaruan henteu bérés satuju nyerat inpormasi anu pantes. Dina iPhone Aktualidad kami ngawartosan berita ngeunaan versi panganyarna tina WatsApp.

Nya, leres éta, sigana budak ti WhatsApp henteu nganggo aplikasi na pikeun komunikasi antar departemén, atanapi panginten upami aranjeunna nganggo aplikasi nyalira sareng éta masalahna. Kami nyanghareupan panjelasan sapertos kitu Ngeunaan pembaruan anu némbongan teu dibéjakeun énjing di App Store ios:

Naon Anyar dina Vérsi 2.12.10

• réspon gancang tina béwara. Gesek bewara ti luhur ka handap pikeun ngabales pesen. (ios 9.1+)
• Bales telepon WhatsApp anu asup sareng pesen, tina béwara. (ios 9.1+)

Henteu, éta sanés lulucon. Teu aya tanda aya pamutahiran kinerja atanapi perbaikan bug, sareng anu paling panasaran nyaéta aranjeunna nyebatkeun fungsi anu sayogi parantos lami, ti sateuacan sumping ka iOS 9.1 persis, nalika aranjeunna disusupkeun kana kode sareng teu henteu ganggu nutupanna. Nya atuh, ayeuna urang tiasa ngajawab telepon WhatsApp (leres, anu urang sadayana ngarepkeun sareng tungtungna teu aya anu nganggo) kalayan pesen. Éta ogé sigana yén aranjeunna parantos nyatet masalahna sareng betas ios sareng parantos mutuskeun pikeun nambihan judul "iOS 9.1+", upami aya berita anu sanés sanaos damel sanajan aranjeunna henteu hoyong bagikeun sareng kami.

Pokokna, ieu mangrupikeun berita WhatsApp, henteu diragukeun yén server hoyong ngawartosan anjeun langkung seueur ngeunaan naon anu aya, tapi kami masih ngantosan berita éta, anu sigana teu aya. Sakali deui, grup pangwangunan WhatsApp parantos ngalaksanakeunnana deui. Upami urang mendakan kejutan, anjeun bakal mimiti terang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

    Éta kajadian ka kuring sababaraha kali

  2.   Borja cenahna

    Sapuk satuju. Masalahna nyaéta kuring gaduh 300 kontak dina WhatsApp sareng dina Telegram éta henteu ngahontal 50, anu henteu dianggo. Hanjakalna urang kedah tuang aplikasi ieu sacara saderhana sabab sadayana ngagaduhan éta, nalika éta henteu lirén masihan bug, béja anu goréng, sareng sajumlah ageung "fungsionalitas" anu henteu diragukeun éta hal anyar dina 2010.

    1.    neuronic08 cenahna

      Kuring cicing sareng duanana sareng kontak anu aya di telegram, kuring komunikasi sareng Telegram sahingga anjeun biasa sareng bunderan anjeun pikeun ngagunakeun alat anu langkung saé, tapi tangtosna upami anjeun dipasang tapi anjeun ngarepkeun éta bakal janten populér upami anjeun nganggo ieu….
      Jalma-jalma nganggo naon anu aranjeunna terang sareng naon parantos janten populér sahingga hésé pikeun ngarobih adat masarakat.

  3.   trako cenahna

    Upami anjeun ningali whatsapp, peluncuran pembaruan nalika henteu aya dina nomer 1 tina aplikasi gratis

    PS Kuring ogé nganggo Telegram iraha kuring tiasa

  4.   Emilio cenahna

    Leres, aya koreksi kana kasalahan, sareng éta réspon gancangna henteu cocog sareng kelompok (anjeun ngajawab tina béja ka grup tapi pesen ieu henteu muncul), ayeuna leres!

  5.   Carlos cenahna

    Anjeun teras-terasan sami sareng WhatsApp !!! Kuring parantos ngagunakeun éta ti saprak kuring indit ka luar sana sareng iPhone 3G sareng éta salawasna damel sampurna pikeun kuring !!! Sareng gratis !!!! Éta ngalakukeun naon anu dicarioskeun sareng telepon anu sampurna sareng internasional kadéngé langkung saé tibatan upami anjeun damel ku telepon !!! Abdi ngalakukeun éta unggal dinten !!! Éta telegram langkung saé éta tiasa, tapi sanés pikeun pangguna biasa, WhatsApp gancang, saderhana sareng sababaraha pengecualian éta henteu pernah gagal sareng éta persis anu dipikahoyong ku rata-rata pangguna ... éta mangrupikeun aplikasi olahpesen anu pangsaéna naon waé anu anjeun carioskeun sabab dina tamat naon Penting pikeun tiasa komunikasi sareng sadaya kontak anjeun sareng hiji-hijina anu nawiskeun anjeun nyaéta WhatsApp !!!

  6.   Yesus cenahna

    Masih aya pembaruan anu ngamungkinkeun anjeun nempatkeun kecap konci pikeun ngalebetkeun aplikasi. Henteu kedah jailbreak, upami whatsapp jalma anu ngaganggu, aranjeunna parantos katingali sapertos panulis anu maot anu aya hubunganana sareng glenn atanapi leungeun Rick.

  7.   Erica cenahna

    Kuring nganggo duanana, tapi Telegram langkung ngayakinkeun kuring sabab kuring tiasa ngirim sareng nampi file pdf sareng kecap tanpa kedah nganggo email, anu WhatsApp henteu ngagaduhan.

  8.   Jorge cenahna

    Nya, tangtosna, kuring nganggo naon nalika aranjeunna nyarios ka kuring nyalira, upami kuring hoyong ngobrol nganggo telegram, sanaos sigana kuring k dina ios telegram sakedik kirang dikilem dina android, sanajan éta masihan 40 puteran kanggo naon , telegram dina android masihan sarébu najongna kanggo naon, dina optimalisasi, kustomisasi, jst.

  9.   Moisés Pinto Muyal cenahna

    Upami WhatsApp henteu diénggalan ku berita anu diragukeun, éta bakal lirén janten berita; terus naon anu urang hirup, henteu?

  10.   Alberto Cordoba Carmona cenahna

    Iraha anjeun pikirkeun pikeun méréskeun lag anu kaserang Whats App khususna dina Iphone 5S sareng ios 9? Éra teuing kumaha goréngna; Nanging, Telegram lancar sareng teu aya kasalahan. Hayu urang tingali naha aranjeunna diajar tina éta!

  11.   Xavi cenahna

    WhatsApp parantos gaduh Lag dina 5S sareng iOs7….

  12.   Marc cenahna

    Nya, kuring sumping kana kacindekan ngaleungitkeun WhatsApp (sareng kuring kantos sapertos kieu salami 2 taun sareng kuring resep sareng éta) ti saprak éta kuring ngan ukur nganggo Telegram (anu anjeun tiasa tingali langkung saé) sareng kuring ngobrol sareng sadayana jalma-jalma ti ditu, naha henteu anjeun? anjeun ngaléngkah sabab moal aya anu ngalaksanakeunana sareng naon anu "langkung populér atanapi ku lisan" tapi anu henteu berharga sapertos anjeun tiasa tingali bakal tetep ...