Wunderlist, manajer tugas lengkep, saderhana sareng gratis

Daptar Tugas

Sababaraha taun ka pengker, manajer tugas janten populér pisan ku munculna aplikasi sapertos OmniFocus atanapi Things, anu sanaos sanés murah, ngatur pikeun mikat perhatian pasar sareng ngatur ngapopulerkeun aplikasi anu dugi ka éta langkung diwatesan pikeun kagunaan propésional tapi sanés kanggo panggunaan pribadi. Apple ogé kalebet pilihan nyalira anu disebat Pangéling-ngéling, tapi nyederhanakeun konsépna sareng nyingkirkeun naon waé kompléksitas.

Jaman énggal

Wunderlist dasarna ngamangpaatkeun jurang antawis Pangéling sareng OmniFocus atanapi Things. Nyaéta, éta nawiskeun aplikasi gratis kalayan versi mayar anu langkung lengkep, tapi anu leresna henteu sapertos aplikasi atanapi kaulinan anu sanés, kalayan versi gratis kami sigana bakal ngagaduhan sadayana kabutuhan anu dibahas dina hal panggunaan sadidinten, langkung-langkung upami urang ngagaduhan Aplikasi To-Do anu henteu rumit teuing sareng henteu ngagaduhan seueur kamungkinan kustomisasi.

Organisasi aplikasi na sacara praktis dilacak ka pesaing na, sabab éta ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun sababaraha kelompok tugas anu mana pikeun ngatur diri urang, tiasa ngadamel daptar kolaborasi sacara real waktos tanpa aya masalah. Éta ogé masihan kami pilihan pikeun netepkeun tenggat waktos pikeun tugas-tugas, atanapi upami urang resep kami tiasa milih panginget dina waktos anu khusus pikeun ngabéjaan urang dina gaya Pangéling murni.

keur

Sanaos vérsi anu canggih henteu diperyogikeun pikeun seueurna, tapi pikeun anu hoyong nguntungkeun tina aplikasi ieu. Kalayan Wunderlist Pro urang tiasa ngalebetkeun file anu teu terbatas dina ukuran naon dina awan pikeun ngabagikeunana sareng kolega, nyiptakeun subtask pikeun ngatur tugas anu langkung saé janten rumit, ngadamel tugas anu teu diwatesan pikeun jalma sanés sareng sababaraha dana tambahan anu ditawarkeun ku aplikasi pikeun nga-personalisasi deui.

Harga vérsi Pro ieu 4,49 euro per bulan atanapi 44,99 euro per taun, panginten rada luhur upami urang ngémutan biaya pesaingna. Tina sudut pandang kuring, ieu mangrupikeun aplikasi anu saé pikeun anu ngagaduhan seueur versi gratis (nyaéta, pikeun seuseueurna pangguna), tapi upami urang kedah kana versi anu mayar, kuring pikir sahenteuna urang tiasa nyandak tingali persaingan (OmniFocus 2, Things) sabab hargana mirip sareng tingkat anu aranjeunna tawarkeun ka kami sama sekali henteu handap.

Peunteun urang

réditor-marios

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.