YouTube henteu deui layar lengkep dina iPad

youtube-ipad

Sigana Google terus "ngundang" urang pikeun nganggo aplikasi na pikeun ngararasakeun jasa 100%. Upami parantos lami ti saprak anjeun lirén ngadukung bewara Push di Gmail kanggo aplikasi ios pituin, ayeuna, nalika di perjalanan ngamutahirkeun versi wéb YouTube sareng henteu kéngingkeun iPad ningali pidéo layar lengkep. Masalahna ditonjolkeun dina halaman wéb sareng video anu dipasang, anu sacara logis, henteu mangaruhan aplikasi YouTube asli.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina tangkepan layar anu judulna tulisan ieu, ayeuna urang henteu gaduh pilihan deui pikeun ngagedékeun pidéo pikeun ningali layar pinuh sareng kuring pikir éta mangrupikeun gerakan anu moal ngaraosan bahagia saha waé, kalebet kuring sorangan. Sacara pribadi, kuring henteu resep aplikasi YouTube asli. Éta henteu dimuat sakumaha gancang sapertos batur atanapi Safari nyalira, teu kakantun yén anjeun moal tiasa nguping musik ku nempatkeun aplikasi di tukang.

Kalayan pamuter anyar ieu, dimungkinkeun pikeun ngarobih résolusi pidéo nalika urang nonton, urang tiasa ngaktipkeun tarjamahan, nambihan pidéo pikeun nonton engké, masihan "Kuring resep" atanapi "Kuring henteu resep" sareng ngabagi video dina jaringan sosial pangpentingna, ogé urang tiasa muka pidéo dina aplikasi YouTube asli upami urang dipasang ngetok ikon YouTube.

Dina iPhone, sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar ieu, sadayana teras-terasan sapertos biasa: upami urang némpél pidéo éta, éta bakal kabuka pikeun urang dina layar pinuh ku pamuter "khusus" anu, nalika urang angkat, lirén muter.

youtube-iphone

Parobihan saur kuring henteu aya anu resep. Sigana kusabab Google "hoyong" kuring henteu tiasa ningali deui video dina layar lengkep ti Safari dina iPad kuring, kusabab kuring henteu resep versi resmi YouTube. Bisa jadi, pikeun Google, iPad mangrupikeun alat sapertos komputer, tapi kuring henteu satuju pisan. Tulus, Jigana mah mangrupakeun trik pikeun urang nganggo aplikasi resmi. Goréng teuing, Google.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Rafael Pazos cenahna

    Kuring ngahapus aplikasi YouTube asli, kuring henteu ngagaduhan éta dina iPad Air atanapi dina iPhone 6, éta trik, janten seueur pembaruan ngan ukur pikeun mupus anu négatip sapertos Facebook, kaleresan Google, éta murag pisan pikeun kuring ... éta nganggap pangguna na goréng pisan (dina aplikasi anu tangtu) .. Kuring ningali éta goréng pisan !!

  2.   Anti Padamelan cenahna

    Saha anu nganggo YouTube dina wéb anu ngagaduhan aplikasi? Ibarat hoyong nganggo burit bari gaduh mobil.

  3.   Anti Padamelan cenahna

    Pablo Aparicio, naha anjeun tiasa nyebatkeun dimana aplikasi resmi salah. Éta mangrupikeun patarosan anu serius, kuring ogé parantos maca opini ngeunaan naon anu ngadu'a, contona, ngeunaan aplikasi FB.

    Khususna, kuring henteu wadul ngeunaan naon waé.

  4.   Carlos J cenahna

    Nya, upami anjeun ningali pidéo anu dilebetkeun dina halaman wéb sareng anjeun hoyong ningali dina layar lengkep. Éta langkung merenah tibatan kedah muka aplikasi.

  5.   Anti Padamelan cenahna

    Pablo Aparicio: Kuring bakal marios naon anu anjeun nyebatkeun dina iPad 2 lami, naha masalah éta tetep aya dina panyungsi anu sanés?

  6.   Surce cenahna

    Entong tuang troll. Aplikasi YouTube mangrupikeun sampah, upami kuring henteu peryogi aplikasi dina PC kuring, naha kuring peryogi dina tablet? Sakumaha saderhana éta.

  7.   Manuel cenahna

    Aplikasi YouTube henteu pernah dipikaresep ku seueur jalma, kuring ngahapus sareng nyiptakeun jalan pintas, kuring langkung resep nonton pidéo dina safari, naon anu salajengna? Henteu tiasa ngakses halaman tina panyungsi telepon sélulér?