ZAGGkeys Folio: Keyboard Pangsaéna pikeun iPad Air

zaggkeys-folio- (1)

Ngagunakeun iPad Air mangrupikeun pikaresepeun, prosésor sareng ringan na hébat. Kuring moal mendakan hal-hal anu énggal ngeunaan iPad panganyarna ieu. Tapi kuring masih mikir yén pikeun nguntungkeun tina iPad anjeun kedah nambihan kibor. Dinten ayeuna urang badé nyarioskeun kibor disebut ZAGGkeys Folio anu dibarengan ku iPad Air sapertos sarung tangan.

ZAGGKeys Folio mirip pisan sareng modél anu sayogi pikeun iPad Mini. Dasarna mah alat anu sami tapi langkung ageung pikeun nyocogkeun iPad Air kalayan sampurna. Nyambungkeun ngalangkungan Bluetooth ka iPad Air. Éta pinuh nangtayungan iDevice nalika ditutup sareng ningalikeun kibor na nalika dibuka. Nalika ngalipet kibor alatna pareum sareng hudang nalika urang dipasang pikeun ngamimitian ngetik.

nu spésifikasi utama tina keyboard ieu pikeun iPad Air nyaéta:

  • Panjangna: 173,2mm
  • Ancho: 242,6 mm
  • Jerona: 17,7mm (narilep sareng iPad Air)
  • Jerona tanpa iPad Air: 7,6mm
  • Beurat: 535 gram
  • Batré: 950 mAh polimér litium anu tiasa diisi ulang

zaggkeys-folio- (2)

Bagian luhurna nyaéta baki palastik saderhana dimana iPad Air dilebetkeun. IPad Air pas sareng klik anu bakal ngingetkeun urang ngeunaan pas anu sampurna. Pikeun misahkeunana tina kasusna, urang kedah ngahurungkeun sudut tutupna sareng narik iPad Air kaluar. Éta ngagaduhan tab di tukang, anu ngamungkinkeun pangaluyuan Tablet pikeun nempatkeun éta dina sababaraha sudut pandang gumantung kana kaayaan dimana urang mendakan diri.

Koncina aranjeunna ngaréspon gancang sareng rute anu sami saé pisan. Aya lima jajar konci, kalebet hiji kanggo tombol nomer sareng anu sanésna nganggo tombol khusus kanggo ngoperasikeun iPad Air. Ieu kalebet potongan, salin sareng témpél mangpaat pisan dina sababaraha kaayaan.

zaggkeys-folio- (3)

The Folio mangrupikeun keyboard backlit anu nawiskeun tilu kacaangan sareng tujuh warna: beureum, héjo ngora, héjo poék, bulao ngora, biru tua, lilac sareng bodas. Di kénca handap keyboard, aya konci anu nunjukkeun umur batréna. Tina ZAGG aranjeunna ngalaporkeun yén lilana tiasa sababaraha bulan, sareng dua jam panggunaan sapopoé.

Salaku tambahan kana keyboard lengkep, cocog pikeun ngetik, Folio ngagaduhan opat konci panah anu idéal pikeun mindahkeun dokumén tanpa kedah mencét dina layar iPad. Éta aya di gigireun tombol batalkeun / nulis ulang dina baris luhur.

Ayeuna harga keyboard latar ieu pikeun iPad Air nyaéta dollar 99.

Inpormasi lengkep - ZAGGkeys Pro kasus anyar nganggo keyboard Bluetooth pikeun iPad


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.