Karim Hmeidan

Përshëndetje! Unë fillova në botën e Apple me një iPod Shuffle, gjithçka ishte e mrekullueshme, mundësia të të befasoja me këngë të rastit që i përfshi në listën e leximit iTunes. Pastaj erdhi një iPod Nano, një iPod Classic dhe iPhone 4 ... I hipnotizuar nga ekosistemi Cupertino gjeta vendin tim në Actualidad iPad, pas kësaj ne bëmë kapërcimin tek Actualidad iPhone me një ekip të shkëlqyeshëm me të cilin unë ndaja "geek" "Cupertino, dhe me të cilin vazhdoj të mësoj çdo ditë. Shkëputeni? Po, por me një vegël Apple;)