Kontrolloni iPhone falas

Nëse ju doni e di nëse iPhone juaj është i zhbllokuar, këtu ne ju ofrojmë një shërbim për ta kontrolluar atë me garanci të plotë. Gjeni nëse ju iPhone është falas ose jo në mënyrën më të sigurt të mundshme.

Njohja e statusit të lidhjes së iPhone ose iPhone tonë që duam të marrim është jetësore në mënyrë që të ndryshojmë kompaninë e telefonit në të ardhmen me synimin për të kursyer në faturat tona, ose thjesht për shkathtësia e të mos qenit i lidhur përgjithmonë me një kompani. Kur një iPhone pranon karta nga çdo lloj kompanie, ajo njihet si iPhone "falas", domethënë, ne mund të përdorim karta SIM nga çdo operator pa asnjë lloj kufizimi dhe në mënyrën më të lehtë të mundshme.

Si të dini nëse një iPhone është falas

Prandaj, nëse do të blejmë një pajisje të dorës së dytë iPhone, rrjedhimisht blerësi i ardhshëm e di nëse iPhone është falas ose është i lidhur me një kompani telefonike, pasi përndryshe, ata nuk do të jenë në gjendje ta përdorin atë me një tjetër karta e operatorit me atë të lidhur me iPhone. Prandaj, një hap i rëndësishëm para se të blini një iPhone, duhet të siguroheni që është falas dhe mund ta përdorim me kompaninë telefonike që duam. Për të zbuluar nëse iPhone juaj është i zhbllokuar, ne ju ofrojmë një shërbim të lehtë dhe të shpejtë, ju vetëm duhet të futni të dhënat e specifikuara në formë, ju do të merrni një email me një raport të të dhënave të kërkuara brenda afërsisht pesëmbëdhjetë minutash (në disa specifike rastet mund të vonohen deri në 6 orë).