Shkyçja e iPhone

Nëse jeni duke kërkuar se si zhbllokoni iPhone nga IMEI me të gjitha garancitë dhe me çmimin më të mirë, atëherë bëjeni me besimin e Actualidad iPhone dhe LiberaiPhoneIMEI. Për ta bërë këtë, ju vetëm duhet të zgjidhni vendin, operatorin e iPhone tuaj dhe të futni IMEI tuaj. Nëse nuk e njihni operatorin tuaj ose nëse iPhone juaj raportohet për vjedhje, ju gjithashtu keni një shërbim në dispozicion për ta zbuluar atë.

Si ta njohësh IMEI të iPhone për ta zhbllokuar atë?

Ka shumë metoda që do të na lejojnë gjeni IMEI të iPhone tonë, duke filluar me një të përgjithshëm të disponueshëm në çdo telefon celular. Më e mira mënyrat për të gjetur këtë kod janë:

  • Nga tastiera numerike: këtë do ta arrijmë duke hapur aplikacionin Phone, duke trokitur në Tastierë dhe duke futur kodin 06 #. Numri do të shfaqet në ekran. Për të dalë, prekim OK.
  • Nga cilësimet e iPhone: ne mund ta shohim IMEI-në tonë duke hyrë në Cilësimet / Të Përgjithshme / Informacione dhe duke rrëshqitur deri atje ku mund të lexojmë IMEI.
  • Duke parë rastin në iPhone: kjo mund të jetë metoda më e thjeshtë, për sa kohë që kemi kutinë afër. IPhone IMEI është në afishet në pjesën e pasme dhe renditet si numër IMEI / MEID.

Si të zhbllokoni iPhone nga IMEI?

Shkyç iPhone nga IMENga shërbimi i ofruar nga Actualidad iPhone dhe LiberaiPhoneIMEI nuk mund të ishte më e lehtë. Procesi do të ishte si më poshtë:

  1. Ne zgjedhim vendin midis Spanjës, Shteteve të Bashkuara ose Meksikës duke klikuar në skedat mbi tabelën që ofron shërbimin.
  2. Pasi të jetë zgjedhur vendi, ne do të duhet të zgjedhim operatorin e origjinës së iPhone tonë. Nëse iPhone-i ynë është nga një operator ose vend tjetër, ne do të klikojmë në "OPERATORT E TJER will" dhe do të jemi në gjendje të shohim një listë shumë më të gjerë të vendeve dhe operatorëve. Duhet të theksohet se në rastin e Spanjës, ju mundeni lëshoni iPhone nga transportuesit kryesorësikurse Vodafone, Orange ose Movistar ndër të tjera.
  3. Tjetra, ne futim IMEI të iPhone që duam të lëshojmë në kutinë poshtë tekstit "Futni IMEI tuaj këtu".
  4. Ne gjithashtu duhet të vendosim një email kontakti në kutinë poshtë tekstit «Vendosni Emailin tuaj këtu». Emaili do të përdoret vetëm dhe ekskluzivisht për të na informuar se iPhone tashmë është zhbllokuar.
  5. Ne klikojmë në butonin e verdhë për të paguar shërbimin. Ne mund të zgjedhim të paguajmë me kartë krediti ose PayPal.
  6. Pasi të paguhemi, mund të presim vetëm të marrim emailin e konfirmimit në të cilin ata do të na tregojnë se iPhone është lëshuar dhe mund të përdoret me çdo operator.

Si e shihni, procesin e zhbllokoni iPhone në internet Nuk mund të jetë më e lehtë. Nëse ajo që dëshironi është të njihni operatorin e terminalit para se ta lëshoni atë, këtu ju shpjegojmë si të dini se cila kompani është një iPhone.