Reklamoni këtu

Nëse biznesi juaj është i përqendruar në shitjen e iPhone, iPod Touch, aksesorëve dhe / ose aplikacioneve për të dy produktet ose çdo lloj pajisje tjetër celular ose shërbime të lidhura me to, Lajmet e iPhone është një mundësi e shkëlqyeshme për të arritur klientët tuaj.

Actualidad iPhone është faqja kryesore në internet e dedikuar 100% për iPhone Apple në spanjisht. Merrni kontakt me klientët e mundshëm që kërkojnë informacion në lidhje me iPhone.

Mujore kemi më shumë se 2,5 milion shikime faqesh të përdoruesve të interesuar në iPhone dhe aksesorët e tij. Duke reklamuar produktet dhe shërbimet tuaja në faqen tonë të internetit, ju do të arrini miliona klientë të mundshëm shpejt dhe me çmim të ulët.

Për të na kontaktuar në lidhje me çështjet e reklamave përdorni formularin e mëposhtëm:

  Pranoj Politika e përpunimit të të dhënave.

  Kur dorëzoni një formular, kërkohen të dhëna të tilla si emaili dhe emri juaj, të cilat ruhen në një cookie në mënyrë që të mos keni nevojë t'i plotësoni ato përsëri në dërgesat e ardhshme. Duke dorëzuar një formular duhet të pranoni politikën tonë të privatësisë.

  1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
  2. Qëllimi i të dhënave: Përgjigjuni kërkesave të marra në formë
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj i shprehur
  4. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  5. Të drejtat: Hyrja, korrigjimi, fshirja, kufizimi, transportueshmëria dhe harrimi i të dhënave tuaja