Gjeni kompaninë e iPhone tuaj

Në këtë faqe mund të zbuloni se çfarë kompania është iPhone juaj, domethënë, me cilin operator është i lidhur fillimisht. Përveç kësaj, gjithashtu mund të zbuloni nëse përshtatet kontrata me afat ose nëse është tashmë një iPhone falas fabrika ose e lëshuar.

Në këtë mënyrë mund të zbuloni nëse iPhone që keni blerë ose po planifikoni të blini i plotëson kushtet që ju janë thënë dhe nëse mund të zhbllokohet nga IMEI.

Zbuloni kompaninë e iPhone tuaj

Përdorni formën e mëposhtme për të gjetur operatorin e iPhone tuaj:

Ju do të merrni të gjitha të dhënat nga iPhone në emailin e lidhur me llogarinë tuaj Paypal ose emailin që shkruani nëse paguani me një kartë krediti. Normalisht ju do të merrni informacionin brenda 5 deri në 15 minuta, por në raste specifike mund të ketë vonesa deri në 6 orë.

Raporti që do të merrni do të jetë i ngjashëm me këtë:

IMEI: 012345678901234
Numri Serik: AB123ABAB12
Modeli: IPHONE 5 16GB I ZI
Operatori: Movistar Spain
Falas: Jo / Po
Me kontratë shoqëruese të qëndrueshmërisë: Jo / Po, deri më 16 maj 2015
Për të shkyçur iPhone-in tuaj duhet të bëni sa më poshtë / Nuk mund ta shkyçni iPhone-in tuaj

Gjithashtu nëse dëshironi mund të kontrolloni edhe nëse tuajin iPhone është kyçur nga IMEI Duke e zgjedhur atë në zbritjen e pagesës, do të duhet të paguani vetëm 3 € ose 4 $ më shumë.

Pse dua të di nga cila kompani është një iPhone?

Highlyshtë shumë e rëndësishme të dini se me cilën kompani jeni të lidhur, dhe është se kur a iPhone është i kufizuar në një celular, Ne mund ta përdorim atë vetëm me kompaninë së cilës i përket. Në këtë mënyrë, do të ishte e rëndë për të blerë një iPhone të dorës së dytë që nuk ishte i lidhur me kompaninë telefonike që ne aktualisht përdorim, përveç kësaj, Fakti që një pajisje është falas është një vlerë e shtuar për të, pasi ne mund të alternojmë midis kompanive të ndryshme të telefonisë mobile që na ofrojnë tarifa më konkurruese, kështu që ne do të kursenim një shumë të mirë parash.

Forshtë për të gjitha këto që shërbimi ynë do t'ju lejojë të dini lehtë të gjitha të dhëna në lidhje me një iPhone, përfshirë operatorin së cilës i përket. Në këtë mënyrë mund të parandaloni pengesat e mundshme që vijnë nga kompania telefonike me të cilën është e lidhur pajisja. Mos hezitoni më gjatë dhe përfitoni nga oferta jonë.