Louis Padilla

Bachelor i Mjekësisë dhe Pediatër nga profesioni. Përdorues i Apple që nga viti 2005, kur bleva iPod nano tim të parë. Që atëherë, të gjitha llojet e iPhone, iPad, Mac, AirPod, Apple Watch kanë kaluar nëpër duart e mia ... Sipas zgjedhjes ose domosdoshmërisë, unë kam mësuar gjithçka që di bazuar në orët e leximit, shikimit dhe dëgjimit të të gjitha llojeve të përmbajtjes përkatëse me Apple dhe kjo është arsyeja pse më pëlqen të ndaj përvojat e mia në blog, në kanalin YouTube dhe në Podcast.