Paul Ortega

Unë jam një gazetare e apasionuar pas iPhone dhe gjithçka që ka të bëjë me Apple. Prej disa vitesh, unë udhëtoj nëpër botë duke kërkuar të rejat dhe tendencat më të fundit nga kjo markë e madhe, e cila nuk pushon së habituri me risitë dhe dizajnet e saj. Me pajisjet Apple, unë mund të bëj gjëra të mahnitshme dhe të kem një jetë më të lehtë, më komode dhe më argëtuese. Në këtë blog, unë ndaj me ju përvojat, mendimet, këshillat dhe truket e mia rreth iPhone dhe produkteve të tjera të Apple.