Hardhia do të heqë videot porno

Në një postim të ri në blog Vine, kompania pohoi se nuk ka probleme me përmbajtje të qartë seksuale në internet, ata thjesht preferojnë të mos jenë burimi i saj.

Moov, një trajner i ri personal

Moov është një mjet i veshshëm që ju lejon të keni një trajner profesionist ndërsa ushtroni, duke përmirësuar performancën tuaj dhe duke shmangur dëmtimet.

Realiteti i kristalit safir

Gjithçka që keni dashur të dini ndonjëherë rreth kristalit të safirit, por u prit të pyesni. Kjo është një përmbledhje e veçorive që e bëjnë atë të veçantë për Apple.

Apple zbulon aplikacionet që nuk shfaqin reklama

Apple ka filluar të godasë aplikacionet që kërkojnë identifikues unik të reklamave të një përdoruesi, por në të vërtetë nuk shfaqin reklama brenda aplikacionit, edhe pse ato ndjekin përdoruesin.

IPhone shkakton pabesi

Përdorimi i iPhone mund të bëjë që partneri juaj të ndihet i braktisur dhe për këtë arsye, të jetë i prirur për pabesi.

Brenda iPad Air falë iFixit

Edhe një herë, iFixit na tregon se si është mbledhur pajisja e re e Apple, iPad Air. IPad Air ka shënuar të njëjtën notë si iPad Mini.

Kush është Siri?

Susan Bennett ka zbuluar në një intervistë me CNN se ajo është zëri origjinal i asistentit personal të zërit të përdorur nga Apple i quajtur Siri.

Aplikacioni i Javës: Trupi i Njeriut

Edhe një herë, Apple rendit "The Human Body" si Aplikacionin e Javës. Një aplikacion për të njohur brendësinë tonë të përbërë nga pajisje dhe sisteme.

iPhone 5s, shiko përtej

IPhone i ri 5, pajisja e re anije e Apple ka lindur me një procesor të ri A7, një aparat fotografik të rinovuar dhe një sensor të ri të gjurmëve të gishtave.

Manuali i udhëzimeve të iPhone 5C ka dalë

Ka pak gjëra që nuk i dimë tashmë për modelin e ri që Apple do të paraqesë këtë të Martë, megjithëse vazhdojnë të shfaqen imazhe që na ofrojnë të gjitha detajet.

IPad në klasë. Fundi i klasës tradicionale?

Çfarë do të ndodhte nëse eliminonim libra, tabela të zeza, çanta shpine, etj. dhe le t'i zëvendësojmë me iPad në klasa? Njëmbëdhjetë shkolla ofrojnë këtë alternativë të re.