Si të kontrolloni baterinë e AirTag tuaj

Kjo është mënyra se si mund të kontrolloni baterinë e mbetur të AirTag tuaj dhe të dilni përpara duke ndryshuar baterinë për t'i vendosur gjithmonë objektet tuaja.

Si të formatoni iPhone tuaj

Ne ju mësojmë se si të formatoni iPhone tuaj në një mënyrë të thjeshtë për të zgjidhur të gjitha problemet që mund të keni.

paratë e whatsapp

Si WhatsApp fiton para

Pak histori për të zbuluar pse WhatsApp është një aplikacion plotësisht falas pa reklama.

Zilja e iPhone

Si të vendosni një zile në iPhone

Në këtë tutorial do t'ju mësojmë se si të vendosni një zile në iPhone në një mënyrë të thjeshtë, të shpejtë dhe krejtësisht falas.

Pika personale e hyrjes

Si të ndani WiFi nga iPhone

Ne ju tregojmë se si mund të ndani WiFi nga iPhone ose çdo iPhone në një mënyrë të thjeshtë, të shpejtë dhe falas

Bëni iPhone 15

Face ID nën ekran për iPhone 15

Thashethemet e reja për ardhjen e Face ID nën ekranin e iPhone tregojnë se nuk do të jetë e mundur deri në iPhone 15 të ardhshëm