Sonos Sub-Mini

Sonos Sub Mini, qershia mbi tortë

Ne shqyrtojmë Sonos Sub Mini-in e ri, subwoofer-in që do të kompletojë dhe përmirësojë sistemin tuaj të tingullit më të vogël dhe më të përballueshëm në shtëpi.

Rastet Nomad iPhone 14

Kutitë NOMAD iPhone 14

Ne testuam kutitë sportive dhe lëkure të markës Nomad për iPhone 14, një kombinim i mbrojtjes dhe dizajnit për telefonin tuaj

iPhone 14 Pro Max: Përshtypjet e para

Përshtypjet e para për iPhone 14 Pro Max pas shtrydhjes së të gjitha lajmeve të tij. Ishulli dinamik, kamera, ekrani gjithmonë aktiv dhe më shumë në detaje.

paratë e whatsapp

Si WhatsApp fiton para

Pak histori për të zbuluar pse WhatsApp është një aplikacion plotësisht falas pa reklama.