7 shtator orët kryesore

Pas konfirmimit zyrtar të fjalës kryesore në 7 shtator, ne ju tregojmë oraret e vendeve spanjishtfolëse dhe si mund ta ndjekim atë

Apple mohon çmimet në Rusi

Pas padisë së një shtetasi rus në gjykatën e konkurrencës së vendit, Apple ka mohuar që të ketë vendosur çmime me shitësit

Më i miri i javës në Actualidad iPhone

Pavarësisht se jemi në mes të gushtit, në Actualidad iPhone ne vazhdojmë të punojmë për të informuar të gjithë lexuesit tanë me të rejat e fundit nga Apple

Spotify

Spotify nis dy stacione të reja radio

Këto stacione vetjake do të ndihmojnë Spotify të konkurrojë pak më mirë në këtë fushë kundër Apple Music, ne do t'ju tregojmë se nga çfarë përbëhen.